Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
težak period

Naša glumica o velikoj traumi: 'Doktor je rekao da nešto nije u redu, krvarila sam'

Foto: Instagram
1/5
02.02.2020.
u 17:10

Doktor je zbog pogrešnog podatka zaključio da s bebom "nešto ne valja", a Petra kaže da su joj te riječi potresle cijeli organizam.

Glumica Petra Cicvarć trudna je drugi put, a otvoreno je progovorila o teškom periodu koji je prolazila nakon što je saznala da je ponovno trudna.

Naime, glumica je za Gloria.hr napisala dnevnik trudnoće u kojem je ispričala da je zbog pogreške u komunikaciji s doktorom bila uvjerena da s njezinim djetetom nešto nije u redu.

Cicvarić je pri prvom kontrolnom posjetu ginekologu kazala kako je zadnju menstruaciju prije trudnoće imala mjesec dana kasnije nego što se to stvarno dogodilo. Doktor je zbog pogrešnog podatka zaključio da s bebom "nešto ne valja", a Petra kaže da su joj te riječi potresle cijeli organizam.

- Doktor je objasnio da se stvari ne razvijaju kako treba i da će navjerojatnije "to nešto" tijelo samo odbaciti - napisala je glumica.

Nakon što je obavila još nekoliko pregleda i nakon što joj je doktor kazao da je beba super i zdava, dogodila se još jedna trauma. 

- Dva dana je trajalo to stanje sreće i lakoće, a onda je došlo nešto novo što nas je ponovno izbacilo i srušilo na zemlju. Odjednom sam dobila krvarenje. Bez bolova, nije bilo obilno, ali bilo je krvi. Nisam mogla vjerovati - piše Petra koja kaže da je odmah pohitala doktoru na pregled, a on ju je uvjerio da je sve u redu.

Ključne riječi

Komentara 3

LI
liliZG
13:43 03.02.2020.

cicvarička je sama pogriješila , davši krivi podatak doktoru koji je onda slijedom netočnosti pogriješio u dijagnostici.....

GO
goldi
20:20 02.02.2020.

Nedorečen članak, uglavnom za posrat!

Matan Špalatrin
17:43 02.02.2020.

Petra živi u Karlovcu,pa mi je onda sve jasno. Bolnica švarča i njeni mesari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije