Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mlada u ružičastom

Vjenčanje godine: Ovo je najbolja noć u povijesti

Kaley Cuoco
Foto: Instagram
1/6
02.01.2014.
u 09:07

Na silvestarskom vjenčanju Kaley Cuoco bilo je ludo, sudeći prema fotografijama koje su sretni mladenci objavili na društvenim mrežama

Na silvestarskom vjenčanju Kaley Cuoco bilo je ludo, sudeći prema fotografijama koje su sretni mladenci objavili na društvenim mrežama. Zvijezda "Teorije velikog praska" na Staru se godinu udala za tenisača Ryana Sweetinga, nakon poznanstva od pet mjeseci.

Tradicionalni prvi ples bio je pun emocija, dok je 28-godišnja mlada u ružičastoj haljini brojala prve minute kao gđa. Sweeting.

– Obrazi me bole od smijanja. Najbolja noć u povijesti – napisao je ispod jedne od objavljenih fotografija Ryan Sweeting.

Na ceremoniji, za koju je i Kaley napisala kako je riječ o najboljoj noći njenog života. okupilo se oko 150 gostiju.

>>Zvijezda "Teorije velikog praska" udala se na Silvestrovo

Ključne riječi

Komentara 1

RT
Rollo.Tomasi
09:49 02.01.2014.

Nakon 5 mjeseci poznanstva? Bome dobar temelj za dug i uspješan brak. Možda potraje čak dvije ili tri godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije