Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trodnevna svadba

Vjenčana bajka Petre Ecclestone počinje večerom u oružarnici

Ecclestone (1)
Foto: Pixsell
1/10
26.08.2011.
u 21:30

Mladenka Petra i sestra Tamara tijekom dana su sa svojim odabranicima Jamesom Stuntom i Omarom Kyhamijem stigle u Bracciano. Tata Bernie bio je bez nove djevojke. A s njima je bila i Slavica.

Sve je spremno za najekstravagantnije vjenčanje stoljeća, ono Petre Ecclestone i njezina zaručnika Jamesa Stunta, koji će sutra uploviti u bračnu luku u dvorcu Orsini Odescalchi u Braccianu, malom talijanskom mjestu poznatom po velikom vulkanskom jezeru tridesetak kilometara od Rima. Dvorac u kojem su se vjenčali hollywoodski parovi poput Toma Cruisea i Katie Holmes te Martina Scorseseja i Isabelle Rosselini već je deset dana zatvoren za turiste, što se, kažu starosjedioci Bracciana, nikad dosad nije dogodilo, a to će gospodina Ecclestonea stajati najviše od svega. Dopremljeni su sanduci najskupljeg šampanjca Cristal, najfinija vina, metri i metri lanenih stolnjaka, dok su restorani u mjestu osmislili posebne jelovnike za imućne goste osjetljiva nepca koji pristižu od jučer.

Zahtjevi 23-godišnje mladenke, mezimice šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea, ne mogu se mjeriti ni s mušicama najrastrošnije francuske kraljice Marije Antoanete, kažu ljudi u organizaciji.

– Sav taj luksuz dok Engleskom haraju neredi, u vremenima kad zbog recesije neki nemaju ni za hranu, doista je neprimjeren. Sve me to podsjeća na onu poruku "neka jedu kolače" – kazala je jučer učiteljica u seoskoj školi britanskim novinarima koji su okupirali Bracciano. Obitelj Ecclestone jutros je stigla na mjesto događanja, Petra je dan provela u društvu sestre i vjenčane kume Tamare i njezina dečka Omara. Svadba koja će potrajati tri dana i na koju helikopterima stiže tristotinjak gostiju (najavljene su i Paris Hilton i princeze Beatrice i Eugenie) počela je večerom koju je pripremila Petra samo za prijatelje u oružarnici dvorca. Tata Bernie za organizaciju raskošnog slavlja od 1,3 milijuna funti angažirao je agenciju Bentley’s Entertainments. Na vjenčanju je pristao zasvirati i Eric Clapton, inače veliki prijatelj šefa Formule 1, ali samo jednu pjesmu za prvi ples mladenaca, za što će dobiti 240 tisuća funti, dok će bend Black Eyed Peas, koji će svitu zabavljati dan nakon vjenčanja, zaraditi tri puta više, 750 tisuća funti. Najam dvorca Bernieja će stajati 310 tisuća funti, a vatromet kojim će biti pozdravljeni Petra i James 40 tisuća funti. No mnogi vjeruju da se tim iznosima trebaju dodati još mnogi koje britanski mediji zasad nisu uspjeli doznati.

– Petra je Berniejeva miljenica i on čini sve da bi ona bila sretna. Želi joj prirediti vjenčanje na kojem će svi pozavidjeti – objasnio je jedan prijatelj obitelji Ecclestone. A da bi tata Bernie i ubuduće mirno spavao, potpisan je i predbračni ugovor. Svatko će zadržati ono što ima. Imovine se neće spajati, a u slučaju rastave, znat će se kome što pripada.

– Mislimo da je to smislena odluka. Potpisali smo ugovor kako bismo zaštitili moju, ali i njegovu imovinu – izjavila je Petra, čiji je budući suprug također rastao u izobilju. Sin je britanskog tiskarskog tajkuna Geoffreyja Stunta, već sa 14 godina opijao se do besvijesti šampanjcem Dom Pérignon, zbog čega danas ne konzumira alkohol, obožavatelj je skupocjenih automobila, bio je na glasu i kao plejboj koji je zaveo kćer milijardera Mohameda al-Fayeda, no uza sve grijehe prošlosti, uspio je šarmirati tatu Bernieja, koji ga u početku nije simpatizirao. Jednako je bilo i s mamom Slavicom, koja će s bivšim suprugom samo zbog kćerina vjenčanja zakopati ratnu sjekiru i ostati hladnokrvna čak i ako Bernie na svadbu povede i svoju pedeset godina mlađu djevojku Fabianu.

Komentara 1

DR
drug
01:53 27.08.2011.

Super moderna familija... Ne znas ko koga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije