Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrući poljupci

Više voli običan puk: princ Harry u vezi s konobaricom iz Amerike

harry
Pixsell
22.10.2011.
u 15:27

- Cijelu večer su flertovali. Harry nije mogao skinuti oči, a ni ruke s nje – rekao je neimenovani izvor tabloidu “The Sun”.

Princ Harry uvijek je volio šokirati javnost, a to je napravio i sada, kada je objavljeno da je 26-godišnji Birtanac plave krvi u vezi s godinu dana starijom konobaricom, Amerikankom Jessicom Donaldson.

Mlađi brat vojvode od Cambridgea i lijepa brineta upoznali su se u San Diegu u Kaliforniji gdje Harry pohađa satove letenje u sklopu njegove vojne izobrazbe. Princ se s društvom zabavljao u noćnom klubu “Ivy” gdje Jessica radi kao koktel majstorica. Izvor blizak Harryju otkrio je da riječ o pomalo divljoj djevojci s istetoviranim velikim cvijetom.

Par je navodno izašao skupa dvaput, a njihov odnos zasad je samo na ljubljenju. Golupčići su uhvaćeni zajedno i prošli vikend na glazbenom festivalu u Solana Beachu gdje su u VIP djelu razmjenjivali strastvene poljupce.

- Cijelu večer su flertovali. Harry nije mogao skinuti oči, a ni ruke s nje – rekao je neimenovani izvor tabloidu “The Sun”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije