Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMAH SE JAVIO

Viktorija Rađa oduševila pratitelje fotkom koja joj je istaknula trbušnjake, a suprug Dino imao je jednu primjedbu

Foto: Instagram
1/11
31.07.2022.
u 17:50

Viktorija je 1995. godine ponijela titulu Miss Dalmacije, a bila je i druga pratilja na izboru za Miss Hrvatske. Ovo ljeto, čini se, uživa punim plućima, a osim sunca i mora vremena nađe i za omiljene koncerte.

Bivša Miss Dalmacije, manekenka i pjevačica Viktorija Rađa (45) svoje je pratitelje počastila pravom ljetnom fotografijom. Supruga košarkaša Dine Rađe (55) pozirala je u dvodjelnom crnom bikiniju, a preko njega je obukla samo laganu dugu košuljicu. 

U fokusu fotografije našli su se njezini trbušnjaci, a suprug Dino imao je samo jednu primjedbu. 

"A ko je slikao, ništa. Niti bravo", požalio se Dino, na što mu je Viktorija odgovorila : "Bravo ljubavi".

Oduševljeni pratitelji pisali su joj da izgleda kao curica. 

Inače, Viktorija je 1995. godine ponijela titulu Miss Dalmacije, a bila je i druga pratilja na izboru za Miss Hrvatske. Ovo ljeto, čini se, uživa punim plućima, a osim sunca i mora vremena nađe i za omiljene koncerte. Nedavno je tako uživala sa suprugom i sinom na koncertu Mate Miše Kovača u Splitu, a potom je s prijateljicom Marijanom Batinić otišla i u Milano na koncert legendarnih The Rolling Stonesa. - Još smo pod dojmom - napisala je Marijana tada uz selfie s Viktorijom koji je nastao na stadionu San Siro na kojem se održao koncert. 

VIDEO>>Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Ključne riječi

Komentara 8

DQ
Dq
21:54 31.07.2022.

S kojom svrhom se promoviraju atributi nečije supruge ? Pitam za prijatelja swingera , a i još neke zanima.

TA
Tajg
18:44 31.07.2022.

Po slici izgleda Dino postaje dida.

BI
billynik
22:07 31.07.2022.

Konjina jugoslavenska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije