Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Videostar party u Tvornici bit će spektakularni nastavak Totalnog JoomBoosa

Videostar party u Tvornici
Foto: Sanjin Strukićl/PIXSELL
30.11.2018.
u 15:53

Povodom završnice ovogodišnje sezone showa, JoomBoos sprema najveći youtuberski party u zagrebačkoj Tvornici Kulture

Najveći YouTube talent show - JoomBoos Videostar - bliži se svome kraju. Još je svega nekoliko tjedana ostalo do velikog finala i spektakularne završnice na kojoj ćemo upoznati ovogodišnjeg pobjednika i saznati tko će postati nova JoomBoosova YouTube zvijezda.

Povodom završnice ovogodišnje sezone showa, JoomBoos sprema najveći youtuberski party u zagrebačkoj Tvornici Kulture, koji će se održati u nedjelju, 16. prosinca, a ondje sve fanove, osim proglašenja pobjednika ili pobjednice showa, očekuje i bogat program te zanimljivi koncerti.

Jedna od preostalih kandidatkinja Videostara, Doris Stanković, koja je u timu JoomBoosove youtuberice Petre Dimić, jako se veseli partyju i proglašenju pobjednika i jedva se čeka družiti s publikom koja će je možda uskoro pratiti na YouTube-u jednako pažljivo kao i ostatak JoomBoos tima.

- Sigurna sam da će party biti predobar i zabavan kao i svi dosadašnji i jedva čekam vidjeti sve te ljude na jednom mjestu. Naravno, oni koji još nisu, moraju požuriti na Entrio po svoju ulaznicu jer će planuti u trenu – izjavila je Doris.

Njezina mentorica Petra u JoomBoosu je od samog početka te je bila na svakom dosadašnjem Videostar partyju. Dolazi, naravno, i na ovaj veliki božićni Videostar party, a bit će joj to još jedna super prilika za veliki meet up sa svim obožavateljima koji se okupe ondje.

Youtuberi Filip Dejanović i Matija Lazarević, koji su također ovogodišnji mentori kandidata, finalisti su prve sezone showa i dobro znaju kakva je genijalna atmosfera na Videostar partyjima.

- Nakon prvog partyja na kojem sam proglašen pobjednikom Videostara trebalo mi je neko vrijeme da dođem sebi. Bila je predobra atmosfera i nevjerojatna energija – govori Matija, a isto će tako, ako ne i bolje, biti i na partyju u Tvornici.

Ovogodišnji kandidat Paolo Milović također je uzbuđen što će moći doživjeti tu lijepu i pozitivnu atmosferu. - Mislim da će ovo biti događaj koji se ne smije propustiti i bit će nam jako zabavno. Svi koji prate JoomBoos jednostavno moraju biti ondje – govori Paolo.

JoomBoos je tako već nekoliko sezona zaredom predvodnik na regionalnoj YouTube sceni, a osim prvog YouTube talent showa koji uspješno funkcionira već tri godine, u listopadu ove godine organizirao je i spektakularni event u Areni Zagreb - Totalni JoomBoos - na kojem je u cjelodnevnom programu uživalo 10.000 najvjernijih obožavatelja.

Genijalan, iako brojčano nešto skromniji party koji nas tek čeka u Tvornici Kulture, bit će savršen uvod u blagdansku sezonu, ali isto tako i nastavak onoga što su obožavatelji doživjeli u Areni. Bit će to jedinstveni youtuberski event u regiji, a ulaznice se još uvijek mogu kupiti na Entrio.hr i na svim Entrio prodajnim mjestima.

Navala za ulaznicama je, kao i za onima za Totalni JoomBoos, ponovno velika, zbog čega svi koji žele biti dio još jednog spektakularnog JoomBoos eventa, moraju požuriti po svoj primjerak. Cijena ulaznice trenutno je 39,00 kuna, dok za 100,00 kuna možete dobiti paket ulaznice i Videostar majice.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije