Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala sve

VIDEO Nikolina snimila u kakvom je stanju bila vila nakon što su ih izbacili

Nikolina i Vidoje Ristović
Foto: Luka Stanzl PIXSELL
1/9
09.08.2020.
u 12:24

Par je navodno ostao i bez stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura. U gotovini su, naime imali između 65 i 68 tisuća eura, a nestali su im skupocjeni satovi i nakit.

Voditeljica Nikolina Ristović proživljava pravu dramu na ljetovanju. Ona i suprug Vidoje Ristović te njezine dvije kćeri navodno su izbačeni iz vile u Kaštel Starom.
Nikolinu je i snimila nekoliko videa u kojem se vidi u kakvom stanju su ona suprug, obitelj i prijatelji ostavili stan prije nego što su ih vlasnici izbacili. Videe je ustupila Dalmatinskom portalu

 

Slobodnoj Dalmaciji je ispričala kako su 12. dana boravka u vili, s 30. na 31. srpanj izbačeni na ulicu. Vlasnica vile u kojoj su ljetovali je Ana Šabić, supruga Slovenca Roka Gale. On je navodno napao Vidoja, a Nikolinina kći Hana pala je u nesvijest zbog stresa i završila na Hitnoj. Par je navodno ostao i bez stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura. U gotovini su, naime imali između 65 i 68 tisuća eura, a nestali su im skupocjeni satovi i nakit.

Nikolina i Vidoje Ristović
1/9

Nikolina je ispričala kako je sve počelo još prvoga dana kada su došli u vilu koju su platili 19.500 eura za 14 noćenja. – Tog prvog dana nas je dočekao Rok Gale i zamolio nas da mu u gotovini damo ostatak novca kao i depozit od tri tisuće eura u slučaju štete iako je bilo rečeno da će depozit biti dvije tisuće. Sve smo mu to uredno dali na ruke. Mila majko, što je potom uslijedilo... Taj čovjek nam je svaki dan počeo dolaziti s različitim izgovorima koji su se najčešće odnosili na radove u kući. Znao je ostajati i po 45 minuta, što je radio i gdje je sve ulazio, ne znamo. Potom je postao toliko slobodan da mi je govorio: 'Što si umorna, loše izgledaš, jesi li tulumarila?', a Vidoju je dobacivao: 'Smorila te obitelj? Imam ja neke Brazilke u Beogradu koje te mogu razonoditi'. Čak mi je rekao da sam krivo namjestila traku za vježbanje pa da će morati naplatiti depozit. Vrhunac svega je bio kad smo vidjeli da je cijela vila prekrivena kamerama, što znači da je mogao pratiti svaki naš korak – ispričala je Nikolina.

Ključne riječi

Komentara 74

SP
Split71
12:36 09.08.2020.

"Voditeljica" i povjesnicar umjetnosti u đepu 200-300 tisuca eura,da nije smjesno bilo bi zalosno,hahaha

BO
bolnaistina
13:11 09.08.2020.

Da su oni ostali bez tolike imovine, prvo bi nazvali policiju i prijavili krađu. Pa onda neka policija odradi istragu. Ovako čisto sumnjam u istinitost tvrdnje Pišekice i njenog povjesničara.

LO
Lolita3
14:12 09.08.2020.

A gdje je naša Porezna uprava u ovom slučaju? 20 000 eurića za 14 dana, na ruke ??? Halo Mariću Zdravko??? Što ti rade poreznjaci??? Jel platio ovaj Slovenac porez i koliko je platio? Ili nije platio ništa, da izbjegne tzv. dvostruko oporezivanje u EU?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije