Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO JE

Konačna potvrda! Fanovi oduševljeni jer stiže nastavak filma koji je obilježio 80-e

Prljavi ples
Foto: Youtube
1/9
09.08.2020.
u 08:00

Šef Lionsgatea John Feltheimer potvrdio je sretne vijesti za fanove "Prljavog plesa".

Šuškalo se o tome već dosta dugo i nagađalo postoji li ikakva šansa da na kino platnu opet vidimo Baby na plesnom podiju, a izvršni direktor filmske kuće Lionsgate John Feltheimer na oduševljenje svih fanova kultnog Prljavog plesa donosi dobre vijesti pa je time postalo i službeno - film dobiva nastavak! Feltheimer je potvrdio kako će u nastavku glavnu ulogu imati i dalje Jennifer Grey te da će film imati dašak onoga što je učinio prvi nastavak 1987. godine kada je klasik zaradio oko 220 milijuna dolara.

- Bit će to romantičan i nostalgičan film koji fanovi franšize oduvijek čekaju i koji je ispostavio najrasprodaniji naslov u povijesti kompanije - otkrio je John za američke medije, a prve glasine o snimanju filma krenule su početkom srpnja kada je i on sam priznao da je to "jedna od najgore čuvanih tajna Hollywooda", ali potvrdu smo nestrpljivo dočekali tek jučer.

Foto: Instagram

Prije tri mjeseca Lionsgate je dao naslutiti da surađuju s Grey na neimenovanom plesnom filmu, ali tada su odbili potvrditi da se radi o jednom jedinom "Prljavom plesu". 

- I kako bismo otkrili jednu od najgore čuvanih tajni Hollywooda, oduševljeno najavljujemo da će Jennifer Grey biti izvršna producentica i zvijezda novog filma "Prljavi ples" Lionsgatea i to pod redateljskom palicom Jonathana Levinea - rekao je.

Film koji je obilježio 80-e godine prošlog stoljeća učinivši Jennifer Grey i pokojnog Patricka Swayzea svjetskim zvijezdama ima veliki zadatak u ispunjenju očekivanja zagriženih fanova koji će s guštom dočekati nastavak filma. Prvi dio je o zabranjenoj ljubavi između Frances "Baby" Houseman (Jennifer Gray) i plesnog instruktora Johnnya Castlea (Patrick Swayze), a njegova premijera 1987. godine bila je na Cannes Film Festivalu te je dočekan s velikim pohvalama. Pjesma koja (I've Had) The Time of my Life na kojoj zabranjeni par izvodi kultnu plesnu točku nagrađena Oskarom i Zlatnim globusom za najbolju originalnu pjesmu te Grammyjem za najbolji duet.

 

Komentara 3

ČE
Čedolovac
08:26 09.08.2020.

Pošto ce morat bit politički korektan ocekujem dva muskarca kako plesu s time da je jedan trans.. a drugi crnac..

DU
Deleted user
08:26 09.08.2020.

Sada mi je jasno zašto su fanovi oduševljeni. Gledam ih kroz prozor i ne mogu da vjerujem koliko su sretni.

Avatar Warded
Warded
08:29 09.08.2020.

Glupa ideja. Kao da predstavljate Iphone1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije