Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPLAŠILA SE

VIDEO Nevjerojatne scene tijekom emisije: Gola žena utrčala u studio i gađala voditeljicu ciglom

Mirela Vaida
Foto: Youtube Screenshot
1/10
22.03.2021.
u 10:32

Voditeljica Mirela Vaida (39) zauvijek će pamtiti vođenje emisije "Acces Direct".

Tijekom snimanja emisije "Acces Direct" u studio rumunjske televizije A1 utrčala je nepoznata gola ženska osoba te napala voditeljicu Mirelu Vaidu (39). Vidno šokiranu ju je pokušala pogoditi ciglom, a u pomoć su joj priskočili članovi produkcije na setu.

Naime, Mirela je vodila program uživo kada je nepoznata žena utrčala i htjela ju pogoditi ciglom koja je na kraju pala svega metar od nje. Bespmoćna Mirela počela je vikati, a iz režije su odmah potrčali kako bi zaustavili nepoznatu ženu da joj naudi.

Zasada nije poznat razlog zbog čega se žena odlučila na ovaj nevjerojatni potez, a tamošnji mediji doznaju da je u zgradu ušla kroz sporedni ulaz jer tamo nema osiguranja. Reakcije na društvenim mrežama nisu izostale.

"Što se, zaboga, dogodilo ovdje?", upitala je jedna gledateljica na Twitteru, a ostali su se iščuđavali.

"Kada pomisliš da si vidio sve...", objavio je u drugom komentaru uz snimku još jedan komentator.

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DS
ds
15:19 22.03.2021.

Koja preciznost gadjanja,svega metar od nje.Blizu kao i ovaj Asteroid koji je prozujao svega nekoliko miliona km od Zemlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije