Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opisala iskustvo

VIDEO Khloe Kardashian 16 dana bila zatvorena zbog korone: 'Prsa su mi gorjela od kašlja'

Foto: Screenshot
1/11
29.10.2020.
u 13:29

U najavi epizode Khloe leži na krevetu i priča kako je doznala da ima koronavirus.

Najava najnovije epizode reality serije ''Keeping up with the Kardashians'' donosi nešto sasvim drukčije. Naime, epizoda otkriva kako se Khloe Kardashian zarazila koronavirusom te kako ga je uspjela preboljeti u svojem krevetu, izolirana od svih punih 16 dana. O svemu je progovorila i u posljednjem intervjuu.

1/10

"Dobila sam pozitivan nalaz na samom početku i bilo je nevjerojatno zastrašujuće. Mislim, i dalje je zastrašujuće, ali posebno tada kad se cijeli svijet zatvarao, a mi nismo imali zapravo nikakve informacije ili su se informacije koje smo imali mijenjale svaki dan", ispričala je 36-godišnja reality zvijezda koja se koronavirusom zarazila prije nekoliko mjeseci.

Cijela obitelj u ožujku je bila na testiranju, a samo je njezin nalaz bio pozitivan. Bila je prisiljena zatvoriti se u svoju sobu na 16 dana, a Khloe kaže da joj je od svih simptoma koje je imala najgore ipak bilo ne vidjeti svoju kćer True. 

Foto: Screenshot Youtube

"Koliko god lijepu kuću imao, biti odvojen od svog djeteta – jer nisam smjela biti blizu svoje kćeri – najgora je stvar u tome", ispričala je. 

U najavi epizode Khloe leži na krevetu i priča kako je doznala da ima koronavirus.

"Bit će dobro, ali zadnjih nekoliko dana bilo mi je jako loše. Povraćanje, drhtavica, vruće pa hladno, glavobolja koja je totalno drukčija od mojih migrena, prsa su mi gorjela kad bih kašljala", opisivala je u videu. 

Priznala je da se od početka pridržavala mjera i nosila maske i rukavice gdje god je išla, no da je tijekom prvih par dana blažih simptoma odmah primijetila da nešto nije u redu s njezinim tijelom. Nakon 16 dana test joj je napokon bio negativan, a Khloe je sada potpuno oporavljena. 

Ključne riječi

Komentara 5

KE
Kentucky
13:55 29.10.2020.

To ti od gripe zna.

EP
Epil
14:19 29.10.2020.

Sto je sve preko njenih prsa prejahalo, nije niti cudo da su je prsa pekla.

MO
montello
19:08 29.10.2020.

kovid treba shvatiti ozbiljno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije