Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Velika svađa Gordane i Dejana naljutila gledatelje: 'Djeluje mutno. Ne sviđa joj se više'

Foto: RTL
1/7
08.04.2020.
u 08:35

Podsjetimo, Gordana Marelli noć je provela šetajući po parku u pet sati ujutro jer se posvađala sa svojim suprugom Dejanom.

U jučerašnjoj epizodi showa 'Brak na prvu' gledatelje je zaintrigirala velika svađa Gordane i Dejana. Drama ih je prikovala za TV ekrane, a svoje mišljenje su odmah pohrlili podijeliti na društvenim mrežama. 

Naime, neki od njih smatraju da se vidi da se Gordani Dejan više ne sviđa, iako su u početku bili par kojima su mnogi davali najviše šansi za opstanak.

Foto: Daniel Pavlić

- Glumi. Ne sviđa joj se više. Licemjerje! - uzrujano je prokomentirala jedna gledateljica, a druga je svojim komentarom pokazala da dijeli njezino mišljenje:

- Ma on nju vise ne zanima ni jedan posto... zato i je sve to tako... da je cura fer i u redu ...rekla bi mu to i otišla... i kraj priče... mislim da on uopće nije loš...koliko mi ona djeluje mutno .
Neki obožavatelji showa bili su i malo oštriji.

Foto: Daniel Pavlić

- Premazana je svim i svačim - stoji u komentaru gledateljice kojoj se Gordanino ponašanje prema Dejanu nije svidjelo.

- Manipulatorica i glumica teža.. A Dejan je sve skužio, možda je htio da mu razjasni pa dosađivao, a ova otišla ptičice ujutro

slušati..a ionako ustaje u 6..nije neka razlika - napisala je gledateljica koja je čvrsto stala na Dejanovu stranu.

1/11

Podsjetimo, Gordana Marelli noć je provela šetajući po parku u pet sati ujutro jer se posvađala sa svojim suprugom Dejanom. Naime, Gordana je ranije napustila zabavu na kojoj su bili prisutni skoro svi parovi kako bi se mogla odmoriti, a Dejana je povrijedilo to što ga nije pozdravila na odlasku.

„Nisi mi ni rekla da odlaziš i nisi me ni pozdravila. Ako smo zajedno došli, onda si mi mogla reći da ideš“, kazao je povrijeđeni Dejan, što je Gordani bila pretjerana reakcija: „Nemam te što pitati je li mogu otići, pozdravila sam i otišla. Sada mi ne daš spavati, vrijeđaš me i rekao si da sam neiskrena“, kazala je Goga i potom otišla i ostavila Dejana. „Razgovor je otišao u krivom smjeru, ja sam se osjećao razočaran, ali kako čujem bio sam agresivan. Daj molim te, neki dan sam bio prenježan, sad sam agresivan, a istina je negdje u sredini. Ne vjerujem što se dogodilo i ne da mi se više ovako“, kazao je razočarani Dejan. Kasnije kada se Goga vratila u stan, priznala je Dejanu da se više ne osjeća sigurno u njegovoj blizini i da želi da se on odseli, a onda je ponovno povukla temu njihove svađe.

Opasno po brak! 🔥

Posted by Brak na prvu on Tuesday, April 7, 2020

 

„Ne osjećam se ugodno i grozno mi je što si upleo Adama u cijelu priču. Optužio si me da sam cijelu večer gledala Adama i da se ja već danima motam oko njega“, rekla je Goga koja to negira, a nije skrivala ni suze, ali Dejan u to ne vjeruje. „Nešto ima s njezine strane prema njemu i užasno je neugodna situacija“, kazao je, a onda su supružnici u problemu otišli do eksperta Borisa Blažinića da pokušaju naći zajednički jezik.

Ključne riječi

Komentara 6

DO
domagoj1492
11:10 08.04.2020.

Meni se čini da su ove babe u emisiji užasne. A ovim likovima ništa nije jasno, stalno se čude.

JP
josip.pivar11
09:28 08.04.2020.

Stvarno moraš biti jadan u svom životu da te zanima njihov glumljeni život.

AD
adminka
09:24 08.04.2020.

Gordana je formirana osoba sa razvijenim radnim navikama i promišljenim ponašanjem, a lik neki neozbiljni bećar, koji još i ostavlja dojam agresivca. Kako se neko može nazvati stručnjakom, kad ide takvo dvoje ljudi spajati da žive zajedno? Pa neće valjdaa ona odlučiti da joj treba uteg koji će cijeli život vući za sobom, a pogotovo što je već prošla brak i ima odgovornost i za vlastito dijete? Pa ne može ti imponirati osoba koja je toliko opuštena da joj treba nečija briga da se dovede u red.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije