Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borac do kraja

V. Pokos: Ne mogu niti zamisliti da Tomu više nikad neću sresti

tomo vrban
Foto: Pixsell
1/7
22.03.2010.
u 18:32

– Svijet je tek početak, a tko zna gdje će mi biti kraj – vedro je tada poručio Tomo. Da je borac koji se ne predaje, pokazao je i početkom veljače kada je, nakon pet mjeseci stanke, našminkao glumicu Zrinku Cvitešić.

Domaći modni svijet jučer popodne ostao je u šoku kada se pročula vijest da je vizažist Tomo Vrban (32) nakon sedam mjeseci izgubio tešku bitku s opakim karcinomom.

Tko zna gdje mi je kraj


U rujnu je počeo primati kemoterapiju, a posjećivao je i iscjelitelja Mekkija Torabija. K marokanskom iscjelitelju pošao je na nagovor svojih prijatelja Tatjane i Gorana Ivaniševića. Kad se prije dva mjeseca, nakon duga izbivanja iz javnog života, pojavio na premijeri mjuzikla “Devet”, svojim optimizmom ulio je svima nadu da su teški dani iza njega.

– Svijet je tek početak, a tko zna gdje će mi biti kraj – vedro je tada poručio Tomo. Da je borac koji se ne predaje, pokazao je i početkom veljače kada se, nakon pet mjeseci stanke, vratio poslu i za jedan editorijal našminkao glumicu Zrinku Cvitešić. Realan kao uvijek, Tomo je tada priznao da nije potpuno ozdravio. Bio je svjestan da će morati još mnogo toga proći prije nego bude siguran da je dobio ovaj rat.

Prijatelji u šoku

U teškim bolesničkim danima, uz obitelj, najveća podrška bili su mu prijatelji, koji su jučer, potreseni i kroza suze, govorili o 32-godišnjem Tomi Vrbanu.

– Jelena zbilja sada nije u stanju davati nikakve izjave, u šoku je. Molim, shvatite je – rekao je Janko Popović Volarić, koji se jučer javio na mobitel svoje supruge Jelene. Jecajući, i Vlatka Pokos se prisjetila divnih trenutaka provedenih s čarobnjakom šminkanja kojeg je upoznala prije 15 godina.

– Umro je na moj rođendan, javila mi je prijateljica. Zvala sam ga kad mu je bio rođendan, ali nisam niti slutila da mu se stanje pogoršalo – kazala je Vlatka.

Ovu je vijest teško primila i dizajnerica Matija Vuica – uspjela je samo prozboriti da je njegov odlazak velika nepravda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije