Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasljednica odahnula

Uhićen provalnik koji je 'olakšao' za nakit od 4,1 mil. kn

Petra Ecclestone
Foto: Big Pictures/PIXSELL
03.01.2014.
u 08:56

William Flynn, 36, predstavio se kao potencijalni kupac pod imenom Oleg Duchemko iz Kazahstana

Provalnik koji je bogatu nasljednicu Petru Ecclestone "olakšao" za nakit vrijedan 4,1 milijuna kuna (450.000 funti) glumeći tajkuna, uhićen je u četvrtak.

William Flynn, 36, predstavio se kao potencijalni kupac Petrine kuće od 32 milijuna funti u Belgraviji u središnjem Londonu, pod imenom Oleg Duchemko.

U razgledavanje je stigao u automobilu sa šoferom te se pretvarao da je iz Kazahstana.

Ukrao je naušnice vrijedne 400.000 funti i Rolex od 50.000 funti, koji još nije pronađen, dok se pretvarao da telefonira.

Kćer Berniea Ecclestonea, šefa Formule 1, prilikom razgledavanja kuće nije bila prisutna, no ipak je bila pod stresom zbog krađe.

Flynn, koji živi u sjevernom Londonu, priznao je da je kriv za 35 provala te je osuđen na 8 godina zatvora. Već je bio u zatvoru zbog sličnih opužbi.

>>Petri Ecclestone ukraden nakit vrijedan 4,3 milijuna kuna

Ključne riječi

Komentara 1

MI
Milkica
09:28 03.01.2014.

E sad je i nama lakše i možemo odahnuti, više nikakvih problema u životu nemamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije