Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMCI I PRIJATELJI

Ugljen i Cindrić na snimanju 'Generala': Kako smo krenuli, postat ćemo kao Boris i Bata!

Asim Ugljen
Foto: Privatni album
1/3
28.03.2017.
u 15:42

Asimu i Marku 'General' je dvadeseti zajednički projekt. Osim što često glume zajedno, Asim i Marko su prijatelji i kumovi

Glumci Asim Ugljen i Marko Cindrić postali su toliko nerazdvojni da ih često i mijenjaju. Osim što često surađuju poslovno, Marko i Asim se druže i privatno. Trenutno igraju u hit-predstavi Marija Kovača "A je to", a nedavno su glumili i u 20. zajedničkom projektu, i to u filmu "General" Antuna Vrdoljaka.

- Evo, već šesta godina druženja teče nam, otkako smo Marko i ja igrom slučaja bili naneseni jedan drugome na put, i u tih šest godina otkada se družimo postali smo kumovi, i zajedno odradili 20 projekata. Dogodilo se nekako da nam je jubilarni dvadeseti ispao film u kojemu smo nakon "Broja 55" ponovno navukli uniforme i krenuli u rat, u "Generalu" Antuna Vrdoljaka. Naše uloge su male, ali malo smo ih začinili, i mislimo, odnosno nadamo se, da bi mogle biti upečatljive - kazao nam je Asim Ugljen.

Asim ističe kako je na setu vladala odlična  atmosfera, a to je i vidljivo na fotografijama koje nam je poslao, na kojima su Marko i on i pozirali s redateljem Vrdoljakom.

- Ispalo je da nakon mini turneje s predstavom "A je to" po Tjednu smijeha u Varaždinu, skidamo žutu i crvenu dolčevitu Pata i Mata i navlačimo uniforme i krećemo u rat. Nadamo se da ćemo na 50-om projektu snimati nešto veselo, ali, kakve smo sreće, opet ćemo navlačiti uniforme. Možda budemo novi Bata i Boris. A što ćete, na Balkanu uvijek neki rat. Mi imamo sreće da to samo glumimo, a ne i proživljavamo - kazao nam je Ugljen.

>>Iskreni zagrebački glumac: Dajte baki Mandi da glumi svaki dan, pa će i ona rasturati glumu

Komentara 4

SN
snovakor
00:17 29.03.2017.

momci ... na žalost nikada niko neće biti do koljena ni Bati ni Borisu ... ima dobrih glumaca i danas ... ali zlatne YU generacije neće biti nikada više na ovim prostorima ! ... istina ... niste im ni do koljena !!

LU
lunar777
16:54 28.03.2017.

Super. Koji je Bata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije