Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove nevolje

Udovica legendarnog sportaša na meti teških optužbi: 'Želi me izbaciti iz kuće i uzeti mi automobil'

Vanessa Bryant speaks at the Kobe and Gianna Bryant memorial ceremony in Los Angeles
Foto: Jim Ruymen/Newscom/PIXSELL
1/10
25.09.2020.
u 09:22

Njezina majka Sofia Laine u medije je izašla s teškim optužbama na račun svoje kćeri. U intervjuu za Unison, koji su prenijeli brojni svjetski mediji, Sofia je otkrila mučne detalje njihova odnosa.

Osam mjeseci nakon što je u stravičnom padu helikoptera ostala bez supruga Kobea Bryanta i 13-godišnje kćeri Gianne, Vanessa Bryant suočava se s novim nevoljama. Njezina majka Sofia Laine u medije je izašla s teškim optužbama na račun svoje kćeri. U intervjuu za Unison, kojeg su prenijeli brojni svjetski mediji, Sofia je otkrila mučne detalje njihova odnosa i kazala kako je Vanessa nakon tragedije želi izbaciti iz kuće koju joj je darovao preminuli košarkaš.

Vanessa Bryant speaks at the Kobe and Gianna Bryant memorial ceremony in Los Angeles
1/4

– Nakon tragedije koja nas je zatekla, Vanessa mi je rekla: "Želim da napustiš ovu kuću i vratiš mi moj automobil koji si dosad koristila. Želim da to napraviš odmah!" – izjavila je Sofia. Na njezine optužbe odmah je reagirala i Kobeova udovica koja je otkrila svoju stranu priče. – Majčine primjedbe duboko su me povrijedile. Suprug i kći neočekivano su mi preminuli, a moja mama svejedno se odvažila pojaviti na televiziji i negativno govoriti o meni, pritom roneći suze zbog automobila i kuće koji ne glase na njezino ime.

Osim toga, namjerno je maknula sav dijamantni nakit i ispraznila stan koji sam joj ja osigurala, iz njega je čak uklonila sav namještaj kako bi svijetu poslala lažnu sliku o tome da navodno nema moju potporu.

Muž i ja financijski smo je podržavali tijekom posljednjih 20 godina, a to i dalje činim na mjesečnoj bazi. Suprotno prijašnjim navodima, moram reći kako moja majka nije bila fizički prisutna niti je emocionalno podupirala moje kćeri i mene nakon što su Kobe i Gianna poginuli.

Sad vidim što je mojoj mami najvažnije i to me duboko vrijeđa. Mogu se samo nadati da će ovakvo javno iznošenje neistina o našem odnosu prestati – poručila je Vannesa putem priopćenja.

Foto: Reuters/Pixsell

Podsjetimo, legendarni košarkaš tragično je preminuo u siječnju ove godine u 41. godini života pri padu helikoptera u Calabasasu u Kaliforniji. S njim je bila i njegova 13-godišnja kći Gianna, a u nesreći je život uz njih izgubilo još sedmero ljudi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije