Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi projekt

Ona će glumiti Kolindu Grabar-Kitarović! Naša glumica pohvalila se ulogom: 'Tu je puno posla'

Foto: Instagram
1/8
25.09.2020.
u 07:00

Ulogom se na svom Instagramu pohvalila i sama glumica te je objavila fotku s perikom nalik na frizuru kakvu nosi bivša predsjednica.

Kazalište Kerempuh sprema predstavu 'Predsjednici & Ca', a među njima će jedan od likova biti i bivša hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović.

Nastala je prema tekstu Tarika Filipovića i Ivice Ivaniševića, a među glumačkom postavom je i Ornela Vištica koja će utjeloviti Grabar Kitarović. Ulogom se na svom Instagramu pohvalila i sama glumica te je objavila fotku s perikom nalik na frizuru kakvu nosi bivša predsjednica.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Kazališne ...lagane pripremice... uskoro u novoj ulozi kao Kolinda, predstava Predsjednici & Ca", napisala je Ornela, a mnogi njezini pratitelji ustvrdili su da joj odlično stoji plava kosa.

"Još uvijek se za nju spremam i spremat ću se do zadnjeg dana sve do premijere. Pratim sve što postoji, sve video materijale koji su dostupni na internetu. Slušam njezin glas, upijam pokrete i trudim se što vjernije je skinuti. Tu je puno posla, ali jako se veselim toj ulozi i jedva čekam da je pokažem publici", komentirala je glumica tportal kako se sprema za novu ulogu.

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Ducko
08:48 25.09.2020.

Moraces prvo posecivati restorane brze hrane bar dve godine.

DJ
djako951
08:11 25.09.2020.

Najteže će naučiti imitirati Kolindino udaranje šakom po stolu i sazivanja sjednica Vlade zbog nesposobnosti vođenja Države...!

LI
linkser2
07:20 25.09.2020.

Vjezbaj, Badel u ruke i iscupaj glasnice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije