Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Toplom kupkom i andolima Iva Šulentić liječi bol u mišićima

iva sulentic
zeljko lukunic/pixsell
14.11.2009.
u 18:15

Dečko Luka Nižetić još joj nije nikada dao podršku iz publike, pa su umjesto njega Ivu sinoć u studiju HTV-a iz publike bodrili njena mama i prijatelji

Sa svojim plesnim partnerom Damirom Horvatinčićem, Iva Šulentić je klinkula od prve. Simpatična HTV-ova voditeljica i njen partner iz showa “Ples sa zvijezdama” svaki dan prolaze mukotrpne treninge koji su do sad rezultirali dobrim ocjenama žirija, ali i naklonošću publike.

– Super smo se skompali Damir i ja. Odličan je učitelj, tempo nam je sad malo žešći jer nemamo više toliko vremena kao pred prve dvije emisije kad smo se dosta duže uvježbavali – priča simpatična Iva koja je jedva čeka da joj Damir pokaže plesne korake za tango. Sa pamćenjem plesnih koraka za ča-ča-ča, quickstep kao i za sinoćnji jive nije imala problema. Iako se sad već dobro rasplesala, na početku je bilo i krvavih žuljeva i bolova u mišića.

– Sve sam to riješila toplom kupkom, andolima i šumećim magnezijem i nakon toga se uvijek osjećam kao nova, još da mi je i malo više sna, sve bi bilo za pet – priča prpošna voditeljica koja kao svoju najveću konkurenciju u HTV-ovu showu vidi pjevačicu Franku Batelić.

– Pa, nećemo se lagati, Franka je sjajna i to se vidi i po ocjenama žirija, što zbilja i zaslužuje – iskrena je 26-godišnja Iva. Ako negdje zaškripi, Iva uvijek može za savjet pitati i svog dečka Luku Nižetića, koji je u pretprošloj sezoni s Mirjanom Žutić pobijedio u ovom showu. Luka je sinoć nije bodrio iz publike, umjesto njega potpora su Ivi bili njeni prijatelji i mama.

– Mama i tata su jako ponosni i uživaju u mojim plesnim koracima – pohvalila se Iva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije