Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odličan izbor

To nismo očekivali: Pogledajte što je pokazala Barbara Kolar!

barbara kolar
Foto: Radio Antena
1/3
01.10.2013.
u 16:43

Radio Antena predstavio je jesensku koncepciju programa "vrućim" fotkama na kojima je zablistala Barbara Kolar

Radio Antena predstavio je jesensku koncepciju programa "vrućim" fotkama. Uz Lorenu Nosić, Tamaru Loos, Sašu Bunetu, Krunoslava Belka i Sašu Lozara, u središtu pozornosti našla se Barbara Kolar koja se očito veoma ponosi svojom novom linijom.

– Posljednjih sedam mjeseci imala sam prilike spavati nešto duže, no vesele me buđenja dok još svi spavaju – rekla je uvijek vesela Barbara, koja je za ovu prigodu pokazala i pupak. Priznajemo, to od Barbare nismo očekivali, ali izvrsno joj stoji.

>>Barbara Kolar nikad nije izgledala bolje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije