Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNI DOKUMENTARAC

Tjelohranitelj princeze Diane otkrio: 'Da je poslušala moj savjet danas bi bila živa'

Princeza Diana
Foto: Screenshot
1/5
03.05.2017.
u 18:26

- Što god radila uvijek ćeš biti Diana, princeza od Walesa. Jedina stvar koje se ne smiješ odreći je tvoja sigurnost - kazao je Wharfe i dodao kako je jedina osoba koja je mogla inzistirati na tome bila kraljica Elizabeta.

Princeza Diana možda bi još bila živa da je poslušala savjet svog tadašnjeg tjelohranitelja Kena Wharfea, koji joj kazao kako nakon rastave od princa Charlesa mora zadržati usluge tjelohranitelja. Wharfe je to kazao za dokumentarni film "Život i smrt princeze Diane", koji će premijeru imati ovog petka na američkom NBC-u.

- Što god radila uvijek ćeš biti Diana, princeza od Walesa. Jedina stvar koje se ne smiješ odreći je tvoja sigurnost - kazao je Wharfe i dodao kako je jedina osoba koja je mogla inzistirati na tome bila kraljica Elizabeta. Da je Diana zadržala tjelohranitelje, bila bi živa, mišljenja je Wharfe.

Foto: NBC video screenshot

U dokumentarnom filmu govorit će se o Dianinom problematičnom braku s princom Charlesom, ljubavnim aferama i tragičnoj smrti.

Princezin dugogodišnji prijatelj dr. James Colthurst kazao je kako je Dianin najveći strah bio kako će se Camilla previše zbližiti s njenim sinovima i postati im zamjenska majka.

 

 

 

 

Komentara 1

MA
Marko7777
19:54 03.05.2017.

Bila bi ziva da nije imala buran privatan zivot

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije