Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamićeva snaha

Tia Mamić: Moj biološki tata bio je agresivac i alkoholičar

Foto: Robert Gašpert
1/5
14.02.2018.
u 11:22

Supruga Marija Mamića kaže kako u životu nije popila kap alkohola jer je vidjela u što sve alkohol pretvara čovjeka.

U intervju za Story Tia Mamić, djevojački Jurčić, otkrila je koliko uživa u prvim mjesecima braka sa sportskim menadžerom Marijem Mamićem i ispričala je i neke nepoznate detalje o svom životu. 

Za supruga Marija kaže: – Najvažnije mi je u životu znati da imam partnera koji je uz mene te mi je ujedno i najbolji prijatelj. Unio mi je mir i donio osmijeh na lice svaki dan.

Tijin poočim poznati je ekonomski stručnjak i sveučilišni profesor Ljubo Jurčić, koji je o Tiji preuzeo skrb nakon što je njena mama preminula. O Ljubi Tia ima samo riječi hvale, a o svom biološkom tati otkriva sljedeće:

– Nisam nikad o tome javno govorila jer mi nitko nikad nije postavio prava pitanja nego se od mene radio klišej. Moj biološki otac bio je alkoholičar i nasilnik. Upravo zato nikad nisam popila kap alkohola niti probala ikakava opojna sredstva. Vidjela sam u što to pretvara osobu, pa mi ni u izlascima nije palo na pamet da se pretvaram u nešto što nisam. Ne vidim ništa dobro u tome i nisam osoba koja bježi od problema tražeći spas u tome čak ni za rekreaciju. Također, mislim da bi ljudi trebali više pozornosti posvećivati upravo tome. 

Tija iz prvog braka ima sedmogodišnjeg sina, a njen suprug iz prvog braka ima dva sina. 

1/22

 

Komentara 6

DU
Deleted user
11:38 14.02.2018.

A ni svekar ti nije daleko.

SI
siskic
15:04 14.02.2018.

cijelo selo šmrče bijelo.....

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
20:13 14.02.2018.

Marijo će morati dobro orati,zbog prvoga orača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije