Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Tia Mamić: Moj biološki tata bio je agresivac i alkoholičar

Supruga Marija Mamića kaže kako u životu nije popila kap alkohola jer je vidjela u što sve alkohol pretvara čovjeka.
14. veljače 2018. u 11:22 6 komentara 11129 prikaza
Foto: Robert Gašpert
Pogledajte galeriju 1/5

U intervju za Story Tia Mamić, djevojački Jurčić, otkrila je koliko uživa u prvim mjesecima braka sa sportskim menadžerom Marijem Mamićem i ispričala je i neke nepoznate detalje o svom životu. 

Ana Kovačec BIG BROTHER U kuću ušla nova stanarka, a Bojana ispala!

Za supruga Marija kaže: – Najvažnije mi je u životu znati da imam partnera koji je uz mene te mi je ujedno i najbolji prijatelj. Unio mi je mir i donio osmijeh na lice svaki dan.

Tijin poočim poznati je ekonomski stručnjak i sveučilišni profesor Ljubo Jurčić, koji je o Tiji preuzeo skrb nakon što je njena mama preminula. O Ljubi Tia ima samo riječi hvale, a o svom biološkom tati otkriva sljedeće:

– Nisam nikad o tome javno govorila jer mi nitko nikad nije postavio prava pitanja nego se od mene radio klišej. Moj biološki otac bio je alkoholičar i nasilnik. Upravo zato nikad nisam popila kap alkohola niti probala ikakava opojna sredstva. Vidjela sam u što to pretvara osobu, pa mi ni u izlascima nije palo na pamet da se pretvaram u nešto što nisam. Ne vidim ništa dobro u tome i nisam osoba koja bježi od problema tražeći spas u tome čak ni za rekreaciju. Također, mislim da bi ljudi trebali više pozornosti posvećivati upravo tome. 

Tija iz prvog braka ima sedmogodišnjeg sina, a njen suprug iz prvog braka ima dva sina. 

1 / 22
Vjenčanje Domagoja Vide i Ivane Gugić
kultni klub Drama u Jabuci: Pozornicu sravnili sa zemljom, rušenje tende spriječili tijelima Pripreme Princ Harry i Meghan Markle otkrili nove detalje o vjenčanju Franka Batelić FRANKA BATELIĆ Do pjesme za Eurosong došli smo na neočekivan način!

 

Ana i Vlado
otkrio razloge
Kalember o razvodu od Ane Rucner: 'Bili smo u svemu odlični, ali...'
Dekor tvornica rasvjete
ULAGANJE U PROIZVODNJU
Jedina tvornica rasvjete u Hrvatskoj investirala je značajna sredstva u povećanje proizvodnih kapaciteta