Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teški trenuci

Tuga u obitelji Ecije Ojdanić, oprostila se od važne osobe: 'Otišao je i naš drugi kapetan'

Foto: Instagram
1/12
05.06.2023.
u 15:38

. Naime, preminuo je otac njenog supruga Roberta Orhela, Neven Orhel. Ecija mu je posvetila emotivnu objavu i dodala fotografije svog svekra Nevena i oca Petra koji je preminuo prošle godine u travnju.

Glumica Ecija Ojdanić trenutačno proživljava teške trenutke i na Instagramu se oprostila od člana obitelji. Naime, preminuo je otac njenog supruga Roberta Orhela, Neven Orhel. Ecija mu je posvetila emotivnu objavu i dodala fotografije svog svekra Nevena i oca Petra koji je preminuo prošle godine u travnju. 

"Otišao je i naš drugi kapetan. Neven Orhel. Tata, suprug, deda, moj svekar, doktor, istraživač, pisac, šahist, ribar, i nadasve, dobar čovjek…. Znam da ste jedno drugom dobro društvo. I da ćete nas od gore i dalje voditi…" napisala je Ecija uz fotografije. Obožavatelji i kolege uputili su joj izraze sućuti.

 

Podsjetimo, glumica se prošle godine posebno dirljivom objavom oprostila od oca Petra. 
"Moj ćaća je bio velik čovik u nevelikom tilu. Kad smo bili mali, odgajao nas je s malo riči, a s puno djela, koje mi dica baš nismo do kraja razumjeli. Imali smo tatu koji je imao posao koji ga je činio ozbiljnim, ponekad i odsutnim. Mama je bila za regularne odgojne metode. On je uvijek nastupao kod velikih lekcija koje pamtim. Najviše u životu.

Odradio je kvantni skok od malog, mršavog, seljačkog dječaka koji je s 10 godina krenuo na put školovanja da bi tad dobio prve cipele i napravio kvantni skok do županijskog sudca, koji nitko od nas neće generacijama napraviti. Veliki sudac, poštenjačina, gospodar priče, kralj Kljaka! Posvećenik obitelji, poslu i rodnoj grudi. Teško si ga mogao nadmašiti u verbalnim nadmetanjima. Ali takav, najveći šarmer i najveći čovik od morala. I kako si se lavovski borio kroz život, tako si i otišao. Čekao si da se svi okupimo za Uskrs, pa onda totalni pad. I dočekao si da se oprostim od tebe, pola sata prije odlaska. Sa smiješkom. Sve te vinograde ljubavi koje si zasadio u svojoj ženi, djeci, unucima, nikad neće prestati davati plodove. Mirno plovi u zagrljaj svom sinu, mami, tati, braći i sestri. A mi ćemo paziti na tvoju Mikicu, kako se ona lavovski i predano brinula o tebi zadnjih godina. Volimo te, beskrajno i zauvijek. Tvoji potomci", napisala je tada. 

VIDEO Ovo morate čuti! U samom centru Zagreba publiku je bacio u delirij i rasplakao 'Cesaricom'

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar antoinette
antoinette
19:43 05.06.2023.

Neka počiva u miru. Pamtim ga kao autora izvrsnog romana "Uzbuna na odjelu za rak" .

FO
forfun
17:56 05.06.2023.

O vidim da je u crnini na slikama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije