Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve više slavnih to prijavljuje

Tereza Kesovija upozorila: Ne nasjedajte a ja sam u pogledu toga već poduzela potrebne korake

Zagreb: Svečana promocija albuma Tereze Kesovije i spota za pjesmu "Ima te"
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/7
02.08.2022.
u 16:20

Pjevačica je u novoj objavi na svom Instagram profilu obavijestila pratitelje u kakvoj se situaciji našla.

Na društvenim mrežama sve je više lažnih profila slavnih osoba, a osobe koje stoje iza tih profila lažno se predstavljaju i nanose veliku štetu osobama čiji su identitet ukrali. Novi takav slučaj prijavila je i naša glazbena diva Tereza Kesovija koja je upozorila svoje pratitelje i obožavatelje da ne prihvaćaju poziv za praćenje od ovog profila i dodala je kako je poduzela potrebne mjere. 

- UPOZORENJE! Izvještavam vas da je neovlašteno i bez mog znanja i suglasnosti napravljen profil na Instagramu _terezakesovijaofficial500 koji se lažno predstavlja da je moj profil. Osoba ili osobe koje su to napravile protuzakonito su prenijele objave s mog Instagrama stvarajući tako privid da se radi o mom profilu. Ne nasjedajte a ja sam u pogledu toga već poduzela potrebne korake #terezakesovijaofficial #upozorenje#terezakesovija - napisala je naša poznata glazbenica u objavi na svom Instagram profilu. 

- Prema mome iskustvu krađe i zloupotrebe moga identiteta, nije lako naći cyber kriminalce, ali se može. Hvala dragom Bogu svi znaju koji je Instagram profil naše Tere. Vidjela sam negdje ovaj lažan profil. Svakako je protuzakonito i mislim da će se to na vrijeme riješiti - napisali su joj u komentarima njezini obožavatelji kojih samo na ovoj popularnoj društvenoj mreži Tereze ima 6,153. 

VIDEO Bojana Gregoric Vejzovic pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Ključne riječi

Komentara 6

VI
Vinogradsja
13:30 03.08.2022.

Ne sakiraj se Tereza ,ne mogu oni o tebi ništa loše napisati.

VO
volimnju
21:53 02.08.2022.

tereza sve najbolje, ali libo me za tvoje probleme i tvoj život

Avatar Tombstone
Tombstone
18:47 02.08.2022.

Ovo nema smisla. Vec godinama ova osoba zivotari na staroj slavi koja je vise nego upitna pa tesko da bi i jedan indijac (preko 98% takvih prevara dolazi iz Indije) bas nju odabrao za "mamac". Puno je vjerovatnije da je ovo izmisljeno samo da bi bilo sto bilo objavljeno o njoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije