Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivi za požar

Tarik i Rene za 30 stolica i zastor morat će platiti 4,2 milijuna kuna

Magic Act Show
arhiva VL
Autori: rm, vc
20.09.2012.
u 21:35

Glumci su u Pazinu izvodili predstavu usred koje je baklja zapalila zavjesu, a vatra se proširila i uništila prva dva reda sjedala. Ozlijeđenih nije bilo. Pučko otvoreno učilište tužilo je agenciju F.B.I., koja je u njihovu vlasništvu

Zbog tog procesa ne spavam već osam godina. Dosad sam mislio da se takvo što događa na filmu. Da, zbog te nam je presude svima ugrožena egzistencija, prokomentirao je prvostupanjsku presudu Tarik Filipović.

On, Rene Bitorajac i Tomislav Kašljević u Pazinu su 2004. izvodili predstavu “Magic act show”. Usred predstave baklja je zapalila zavjesu, a vatra se proširila i uništila prva dva reda sjedala. Ozlijeđenih nije bilo. Pučko otvoreno učilište, u kojem je bila predstava, tužilo je agenciju F.B.I., koja je u vlasništvu trojice prijatelja.

Sud je odredio da moraju platiti 1,8 mil. kn za štetu, 1,7 mil. kamata i 400.000 kn sudskih troškova, a Croatia osiguranje od njih potražuje još 336.000 kuna. Ukupno 4,236.000 kuna. Mate Matić, odvjetnik nepravomoćno osuđenih, razočaran je presudom jer mu nije jasno kako 30 sjedalica i zastor mogu stajati milijune.

Komentara 45

IG
igorl
09:49 21.09.2012.

Hahaha, sad znamo koliko je Pazin platio stolce za kazaliste :D Kaj je dobro neki rodjo zaradio. I.

CA
car099
21:50 20.09.2012.

tu nešto jako smrdi. tolike novce za ne baš neku štetu... kao da je cijela zgrada izgorjela

MA
max
09:02 21.09.2012.

Zbog čega itko od nas plaća osiguranje ako u slučaju nesreće te to osiguranje tuži za više novaca nego je isplatilo. Ukinite "industriju osiguranja", smiješnog li naziva za birokrate koji žive na tuđoj nesreći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije