Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opisao o čemu se radi

Tarik Filipović od 17. godine 'ratuje' s tim i sada je odlučio riješiti problem

Foto: Instagram
1/6
23.04.2021.
u 19:10

Glumac i voditelj odlučio je uz pomoć metode CoolSculpting riješiti problem svog podbratka.

Glumac i voditelj kviza "Tko želi biti milijunaš?" Tarik Filipović odlučio se riješiti jednog problema s kojim se bori od svoje 17 godine. U jednoj zagrebačkoj estetskoj poliklinici odlučio je metodom CoolSculpting se riješiti podbratka.  - Akteri ja i CoolSculpting metoda s kojom cu se konačno riješiti podbratka s kojim ratujem od svoje 17. godine.  U onoj pjesmi se radio nije spasio ali u ovoj je podbratku kraj - rekao je glumca u videu koji je podijelio na svom Instagram storyju tijekom tretmana. 

Riječ je o tretmanu kojim se jednostavno smrzava salo, odnosno masne stanice postupkom kriolipolize. Prije dvije godine u jednom intervju Tarik je rekao kako se njemu višak kilograma najviše vidi na trbuhu i podbratku s kojim nije zadovoljan od mladosti i zato je sada odlučio riješiti svoj problem. Kada je prije osam godina na Tarika naletio automobil dok je prelazio pješački prijelaz zadobio je ozljede zbog kojih je bio i na operaciji i nakon rehabilitacije počeo je i intenzivnije vježbati.

Foto: Instagram screenshot
- Smijao sam se treneru Asimu kad je rekao da ću se još “navući” na vježbanje. No stvarno jesam pa možda na kraju i trener postanem, kaže kroz smijeh dodajući kako svima govori da se počnu brinuti za svoje tijelo.  - rekao je tada Tarik.

VIDEO Vinko Ćemeraš: "Moj život trenutno bi opisala neka jako sretna pjesma"

 

 

Ključne riječi

Komentara 15

LA
lajh1985
09:52 24.04.2021.

ja otvorio clanak jel sam pomislio da covjek ima ozbiljnih zivotnih problema,a kad ono malo viska koze

Avatar Malazan
Malazan
20:06 23.04.2021.

Po tom bi svi sjevernjaci bili bez podbratka. A oni na Aljasci i Sibiru bi bili kao isklesani

TM
trade_mark
15:06 24.04.2021.

Podbradak ti je najmanji problem. Trebao bi platiti transplantaciju smisla za glumu i humor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije