Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOGATA NASLJEDNICA

Tamara Ecclestone na odmoru u Hrvatskoj otkrila da je dobila brata, evo što je rekla

F1 Party - London
Foto: /PA Images/PIXSELL
1/6
02.07.2020.
u 21:04

- Ne možemo biti sretniji, pogotovo sad u ovo posebno vrijeme. Tako je divno da imamo malog brata nakon što smo bili obitelj djevojaka - kazala je 36-godišnja Tamara koja se sa suprugom Jayom, kćerkom Sophiom i sestrom Petrom odmara u Hrvatskoj

Tamara Ecclestone, kći bivšeg vlasnika Formule 1 Berniea Ecclestonea i Hrvatice Slavice Radić, za engleske medije komentirala je rođenje brata, kojeg je njen otac dobio u 90. godini. 

- Ne možemo biti sretniji, pogotovo sad u ovo posebno vrijeme. Tako je divno da imamo malog brata nakon što smo bili obitelj djevojaka - kazala je 36-godišnja Tamara koja se sa suprugom Jayom, kćerkom Sophiom i sestrom Petrom odmara u Hrvatskoj. Osim njih Ecclestone ima i 65-godišnju kći Deborah, kojuje dobio u braku s prvom suprugom Ivy Bamford.

F1 Party - London
1/14

Podsjetimo, Berniejeva supruga Fabiana Flosi rodila je malenog sinčića, a dali su mu ime Ace. Ecclestone  je potvrdio vijesti za strane medije, kazavši da je jako ponosan, dok je Fabiana dodala da je sve prošlo odlično, te da je porod trajao 25 minuta.

- Kao i svi roditelji, imamo samo jednu želju. Da dijete bude zdravo - poručio je Bernie sa svog imanja u Sao Paolu, gdje su se supruga i on sklonili od pandemije koronavirusa. Bernie i Fabiana vjenčali su se 2012. godine, tri godine nakon što se on razveo od Slavice s kojom je bio u braku 23 godine.

 

Ključne riječi

Komentara 2

SC
schwertransport
22:01 02.07.2020.

Cestitam, deda je aktivan👍

DH
dalibor.hren
13:18 05.07.2020.

Prave godine za roditeljstvo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije