Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tatina cura

Tamara Ecclestone dobila je novi Ferrari, drugi ove godine!

tamara ecclestone (1)
ultimo
25.08.2011.
u 13:29

Automobil ju je silno razveselio pa je u pidžami izjurila na ulicu da ga pogleda, a potom se otišla spremati za sestrinu svadbu u Rimu i napisala na Twitteru da je završila govor za vjenčanje

Većina ljudi cijeli život može samo sanjati da u garaži ima Ferrari. No to nije slučaj s Tamarom Ecclestone koja je danas dobila crni Ferrari, i to drugi ove godine!
Obožavateljica automobila toliko se razveselila svojoj novoj igrački da je odjevena u ružičastu pidžamu i bez kapi šminke na licu pojurila na ulicu i dječački sretno gladila karoseriju svojeg ljubimca.

Televizijska voditeljica i kći vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea sreću je podijelila s dečkom Omarom Khyamijem, koji je, grlivši je tako sretnu, zacijelo samo razmišljao kako se što prije dočepati ključeva njezina novog automobila i napraviti đir po Londonu.
Inače, novi Ferrari samo je početak uzbuđenja koja ovaj tjedan čekaju Tamaru. Naime, sutra leti u Rim na vjenčanje svoje mlađe sestre Petre i Jamesa Stunta.

– Upravo sam napisala govor za Petrino vjenčanje i nisam sigurna hoću li ga moći pročitati, a da ne zaplačem – napisala je Tamara na Twitteru.
Vjenčanje će se održati u dvorcu Orsini Odescalchi.



Ključne riječi

Komentara 66

DA
DavorKnele
18:56 26.08.2011.

sto se tice ove na slici, ona nema niti iotu hrvatske krvi, da li razumete??? majka joj je Srpkinja ili severna Bosanka, sve jedno. prema tome, ne moze da bude Hrvatica nikako!

DA
DavorKnele
18:58 26.08.2011.

ah da, otac joj je Britanac, prema tome ako ne mislite da je Bernie potomak nekakvoga Britanca hrvatskoga porekla, vase price ne drze vodu. hehe

Avatar cro1com
cro1com
05:05 26.08.2011.

Lipe zube ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije