Naslovnica Showbiz Zvijezde

Tamara Ecclestone dobila je novi Ferrari, drugi ove godine!

Automobil ju je silno razveselio pa je u pidžami izjurila na ulicu da ga pogleda, a potom se otišla spremati za sestrinu svadbu u Rimu i napisala na Twitteru da je završila govor za vjenčanje
25. kolovoza 2011. u 13:29 66 komentara 107 prikaza
tamara ecclestone (1)
Foto: ultimo

Većina ljudi cijeli život može samo sanjati da u garaži ima Ferrari. No to nije slučaj s Tamarom Ecclestone koja je danas dobila crni Ferrari, i to drugi ove godine!
Obožavateljica automobila toliko se razveselila svojoj novoj igrački da je odjevena u ružičastu pidžamu i bez kapi šminke na licu pojurila na ulicu i dječački sretno gladila karoseriju svojeg ljubimca.

Televizijska voditeljica i kći vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea sreću je podijelila s dečkom Omarom Khyamijem, koji je, grlivši je tako sretnu, zacijelo samo razmišljao kako se što prije dočepati ključeva njezina novog automobila i napraviti đir po Londonu.
Inače, novi Ferrari samo je početak uzbuđenja koja ovaj tjedan čekaju Tamaru. Naime, sutra leti u Rim na vjenčanje svoje mlađe sestre Petre i Jamesa Stunta.

– Upravo sam napisala govor za Petrino vjenčanje i nisam sigurna hoću li ga moći pročitati, a da ne zaplačem – napisala je Tamara na Twitteru.
Vjenčanje će se održati u dvorcu Orsini Odescalchi.Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
 • DavorKnele:

  sto se tice ove na slici, ona nema niti iotu hrvatske krvi, da li razumete??? majka joj je Srpkinja ili severna Bosanka, sve jedno. prema tome, ne moze da bude Hrvatica nikako!

 • DavorKnele:

  ah da, otac joj je Britanac, prema tome ako ne mislite da je Bernie potomak nekakvoga Britanca hrvatskoga porekla, vase price ne drze vodu. hehe

 • Avatar cro1com
  cro1com:

  Lipe zube ima.