Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro postaje doktorica

Svestrana Lana Pavić: Ljepota brzo prođe, treba raditi na svom razvoju!

fashion.hr
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
17.10.2014.
u 15:57

Cijenjena voditeljica i nekadašnja manekenka Lana Pavić posjetila je treću večer Fashion.hr-a na Zagrebačkom velesajmu...

Cijenjena voditeljica i nekadašnja manekenka Lana Pavić posjetila je treću večer Fashion.hr-a na Zagrebačkom velesajmu.

Iako, kaže nam, nije ljubiteljica modnih revija, stigla je kako bi podržala dizajnericu Kristinu Burju. – Došla sam zbog Burje, mislim da će biti odlično, bila sam i prošle godine kad je izlagala, pratim je i super je. Nisam modna žrtva, dugo sam se bavila manekenstvom i probala sam sve što se odjeće tiče. Od naših pa do svjetskih dizajnera. Sve je to tu negdje slično. Naravno, uvijek poštujem rad pravih profesionalaca koji su se za to školovali, koji znaju što rade. No, na kraju krajeva, smatram da odjeća ne čini čovjeka– zaključila je simpatična Lana.

Osim što je zaposlena te je majka djevojčice, svestrana plavuša dovršava doktorat na Fakultetu političkih znanosti. – Čeka me još disertacija, ali eto, nadam se da ćemo sljedeće godine svi slaviti – kod mene doma. Moj pokojni tata je bio doktor znanosti, moj brat isto, a i nevjesta je doktorica znanosti, tako da sam ja na neki način crna ovca ako to ne napravim. Nitko se zbog toga ne uzbuđuje, svi čekaju da to završim.

Na pitanje smatra li da na neki način pomaže razbiti stereotip prema kojem lijepe žene nisu dovoljno inteligentne, Lana odgovara: – Ja mislim da da. Zato što većina lijepih žena pomisli da je ljepota sve, pa u tim nekim godinama u kojima bi se trebale razvijati stanu sa svojim razvojem, intelektualnim ili nekim drugim. A ljepota brzo prođe – zaključila je ljepotica.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

>>Lana Pavić sa Z1 lako 
bi pojela sve voditeljice HTV-a za doručak

>>Lana Pavić i Marko Kožul su nerazdvojni!

Komentara 3

Avatar ivanvard
ivanvard
09:43 18.10.2014.

Taj fakultet je jako težak a i ta struka cijenjena u svijetu. Eto kad doktorira dobit će odmah ponuje iz Japana, Koreja, Švicarske... Za nju nema zime.

KI
kišobran
22:09 18.10.2014.

ne znam po ćemu je ova poznata i po ćemu bi trebala biti uzor...dobro se udala, još bolje razvela i sad ulaže u sebe...jako fino

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:49 18.10.2014.

Hmmmm..nekad je za doktorat na tom faksu bilo dovoljno derati se Tito-Partija. Kaj je danas ? Tudjman -HDZ ili Milanovic-partija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije