Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužuju ga

Sumnjali su da je voditelj imao moždani, a sada tvrde da će oslijepiti zbog svojih postupaka

Foto: Profimedia
1/4
04.06.2020.
u 10:44

Naime, nakon što se čudno ponašao na snimanju jedne epizode Američkog Idola, emisije u kojoj je član žirija, počelo se šuškati da je bolestan te čak da je imao moždani udar.

Radijski voditelj i producent showa 'Keeping up with the Kardashians', Ryan Seacrest navodno gubi vid jer si je odlučio sam ubrizgavati injekcije botoksa, pišu strani mediji.

Naime, nakon što se čudno ponašao na snimanju jedne epizode Američkog Idola, emisije u kojoj je član žirija, počelo se šuškati da je bolestan te čak da je imao moždani udar. 

- Moguće da je to reakcija na injekcije koje je sam sebi davao tijekom karantene. Moguće i da mu h je ubrizgavao netko drugi, s obzirom na to da hollywoodski estetski kirurzi ne rade. Bez njih nije mogao - tvrdi izvor blizak voditelju koji tvrdi da Ryan zbog injekcija gubi vid. 

No njegovi kolege tvrde da je sve to posljedica Ryanovog rada. On je jedan od najradišnijih ljudi u svijetu showbusinessa. Nikada ne uzima ni dan odmora i radi na nekoliko projekata istovremeno.

- Dok se neki mogu isključiti i odmoriti od posla, Seacrest uvijek ima kameru i mikrofon u ruci. On nikada ne uzima pauzu i izgleda da mu je tijelo poručilo da mora stati - kazao je Ryanov blizak suradnik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije