Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURBULENTNA VEZA

Tena Mišetić prije osam godina bila je u ljubavnoj aferi: Bogdanović ju je ostavio zbog glumice

03.06.2020.
u 11:15

Naime, tada je bila u vezi s našim ponajboljim košarkašem Bojanom Bogdanovićem, koji ju je ostavio zbog glumice Ornele Vištice. No, veza je potrajala samo dva mjeseca, a Bogdanović se vratio Teni

Mediji su se proteklih dana raspisali o Teni Mišetić,  zamjenici predstojnika Ureda premijera Andreja Plenkovića, koja bi trebala svjedočiti u aferi Vjetroelektrane. 

Lijepa Plenkovićeva suradnica prije osam godina našla se i u ljubavnoj aferi. Naime, tada je bila u vezi s našim ponajboljim košarkašem Bojanom Bogdanovićem, koji ju je ostavio zbog glumice Ornele Vištice. No, veza je potrajala samo dva mjeseca, a Bogdanović se vratio Teni.

1/6

- Opet sam slobodna, no nemam namjeru ništa dalje komentirati - kazala je tada Vištica. 

Fotoreporteri su u Saboru uhvatili i zanimljiv detalj. Mišetić je na desnom stopalu imala tetovažu stiliziranog slova B, što su neki povezali s Bogdanovićem. No, ni ta veza nije bila dugog vijeka, a Bogdanović je danas u vezi sa Zrinkom Šahurić. 

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Bogdanović svoju vezu sa Zrinkom ne voli javno eksponirati, pa gotovo nikad ne objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama. 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
11:51 03.06.2020.

sve znam, sve mogu razumijet, sve mi je jasno... al jednu stvar ne znam... ima li kraja pljački ove države ????????????????????

KI
kikac5
11:49 03.06.2020.

članak nigdje veze, žena sada svjedok, kakva je to afera ako je žena bila s nekim u vezi. Dajte se malo sredite i pišite normalne članke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije