Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masterchef

Stres test se nastavlja, a član žirija Stjepan Vukadin kaže: Sitnice će presuditi

Foto: Nova TV
1/3
12.12.2023.
u 16:00

U stres testu koji će odlučiti tko od troje natjecatelja napušta MasterChef, kandidati replicirati slasticu gošće chefice koja je donijela svoj autorski desert nastao 2016.

Nastavlja se stres test u kojem svoje mjesto u top šestorci najpoznatije televizijske kuhinje, pokušavaju izboriti kandidati Gaia, Ivana i Petar. Njih troje repliciraju jelo koje im je donijela slastičarka Tea Mamut.

„Predivno kuhanje, u završnici naravno malo napeto. Sva tri tanjura su stvarno jako lijepa“, reći će Ivana te dodati da ne bi žalila da svoje MasterChef putovanje završi sa slasticom. Sarah koja sve prati s galerije, zajedno s Dominikom, Manuelom i Lukom, zaključit će da svi kolači izgledaju identično, pa će sada presuđivati okusi. „Po onome što vidimo, uvjereni smo da će presuđivati sitnice“, konstatirat će Stjepan prije kušanja repliciranog deserta.

Hoće li netko od ovo troje kandidata briljirati u izradi deserta za koji im je bio potreban i gramofon i za koga će od njih završiti televizijsko gastro putovanje, ne propustite doznati večeras u MasterChefu.  Podsjetimo, Gaia, Ivana i Petar nemalo su se iznenadili kada su vidjeli da će im za izradu deserta trebati gramofon. Naime, u stres testu koji će odlučiti tko od njih troje napušta MasterChef, moraju replicirati slasticu gošće chefice koja je donijela svoj autorski desert nastao 2016.

Chefica Tea Mamut ispričala je kako su u njemu namirnice specifične za mediteransko područje, a kandidati su nakon kušanja prionuli na repliku kolača s brojnim detaljima. Petar je primijetio da se u slastici osjeti sol, pa je pitao za stavljanje tog začina u slasticu. Tea im je savjetovala da je sol ključna za slastice jer pojača okuse te istaknula da se sol može staviti u sve. Tijekom izrade kolača za kojeg su svi primijetili da izgleda jako uredno unatoč brojnim detaljima koji se vide već na prvi pogled, kandidati nemaju recept, nego moraju oponašati sve što radi Tea.

VIDEO Razvodi se sin Zdravka Mamića: Nakon šest godina došao je kraj ljubavi

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije