Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vruće scene s plaže

Stankica iz 'Gospodina Savršenog' objavila fotografije na kojima su se Toni i ona jedva suzdržavali

Foto: RTL Screenshot
1/13
03.07.2022.
u 10:50

- Pokazao mi je u koje zvijezde se trebam zagledati - napisala je pored fotografije, a u komentarima se javio i njezin dečko Toni. - Do mjeseca i natrag - poručio joj je romantično.

Pobjednica showa 'Gospodin Savršeni' Stankica Stojanović objavila je vruće fotografije s plaže na kojima je pozirala s ovogodišnjim Gospodinom Savršenim Tonijem Šćulcem. Stankica na jednoj fotografija leži u Tonijevom zagrljaju, a par se smiješi.

- Pokazao mi je u koje zvijezde se trebam zagledati - napisala je pored fotografije, a u komentarima se javio i njezin dečko Toni.
- Do mjeseca i natrag - poručio joj je romantično. Komentarima su se pridružili i drugi pratitelji. "Baš ste slatki oboje", "Bitno da je lijepo", "Prekrasni", pisali su im te ostavili brojen emotikone srca.

Podsjetimo, Toni je u finalu treće sezone showa 'Gospodin Savršeni' izabrao Stankicu, a nakon što je emitirana posljednja epizoda showa otkrili su da su bili u vezi sedam mjeseci te zatim prekinuli. Probleme koji su ih do toga doveli,  tada nisu htjeli otkriti. 

- Došlo je do nekih  problemčića - rekla je Stankica. S obzirom na to da su prekinuli nekoliko mjeseci prije nego što se popularni show 'Gospodin Savršeni' počeo prikazivati na malim ekranima, Toni kaže da mu je scene sa Stankicom bilo jako teško gledati. 

 - Gledati scene sa Stankicom na televiziji nakon toga što se dogodilo nije bilo ni malo lako - priznao je Toni. Ipak već su tada oboje istaknuli da njihovo pomirenje nije isključeno što se naposljetku i dogodilo. 

Par je nakon toga svom odnosu odlučio dati još jednu šansu. Da ponovno uživaju zajedno otkrila je jedna fotografija sa splitske plaže na društvenim mrežama. Toni je na svom InstaStoryju tada objavio fotografiju Stankičinog psa čije snimke i fotografije i sama često objavljuje na društvenim mrežama, a izvor blizak paru za RTL.hr potvrdio je da su se Toni i Stankica pomirili te da se njihova ljubavna priča nastavlja. 

Nedavno su uhvaćeni i u zajedničkom druženju u Splitu. Zatim su uhvaćeni i na večeri u poznatom splitskom restoranu, a sve su zabilježili i zajedničkim fotografijama na Instagramu pa izgleda da par svoju ljubav više ne skriva.

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

 

Komentara 10

VZ
vzzzbx
11:25 03.07.2022.

Jel stvarno netko pusi te naslove, jesmo li toliko glup narod?

BL
blokiran
14:08 03.07.2022.

morali su na wc pa su se jedva suzdržavali ili nešto drugo ?

RA
Ramajana
13:01 03.07.2022.

Ne mogu se odlučiti što mi je prizemnije, njihovo preseravanje ili vaš naslov!? 🤔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije