Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljeni i odlično raspoloženi

Ne viđamo ih često! Zlatan Zuhrić Zuhra pojavio se na eventu u društvu djevojke u koju se zaljubio dvaput

Zagreb: VIP otvorenje, Ljeto kod Matoša
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/11
03.07.2022.
u 10:00

Par je na event došao dobre volje te držeći se za ruke, a za fotografe su pozirali odjeveni u bijelo. Komičar je nosio bijelu majicu i traperice, a njegova partnerica nosila je bijelu kombinaciju dok joj se na usnama isticao crveni ruž. Kosu je podigla u punđu.

Komičar i glumac Zlatan Zuhrić Zuhra (60) pojavio se na jednom eventu u društvu svoje djevojke Monike Rogić koju ne viđamo često. Par je na event došao dobre volje te držeći se za ruke, a za fotografe su pozirali odjeveni u bijelo. Komičar je nosio bijelu majicu i traperice, a njegova partnerica nosila je bijelu kombinaciju dok joj se na usnama isticao crveni ruž. Kosu je podigla u punđu.

01.07.2022., Zagreb - Strossmayerovo setaliste. Vip otvorenje: Ljeto kod Matosa. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Inače, ovaj par primjer je da ljubav i sudbina pišu čudne priče. Zlatan se, naime, u svoju partnericu zaljubio dvaput. Par je zajedno bio prije više od 20 godina, a nakon toga su se razišli.  Zuhra, koji ne voli previše govoriti o svom privatnom životu, u jednom razgovoru nam je otkrio kako su se Monika i on ponovo sreli te da svoju ljubav paniraju okruniti brakom.  

- To je kao u nekim starim filmovima kad se sretnu ljudi koji su se upoznali davno pa onda nisu imali kontakt godinama... Tako smo se i mi opet spojili, tako da više nema nikakvih prepreka da to okrunimo brakom. Želja za brakom, naravno, postoji, ali nismo odredili trenutak - kazao je Zuhra. 

Podsjetimo, komičar je s bivšom suprugom Asjom dobio sina Vjeku koji baš poput njega ima dara za komediju, a pokazao je i izniman glazbeni talent. U jednom intervjuu Zuhra je otkrio i da su njegova bivša supruga i Monika u dobrim odnosima te da zajedno nekad popiju i kavu.

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

Komentara 4

DU
Deleted user
12:12 03.07.2022.

Na eventu? Eventu? Silujete naš lijepi jezik.

ZE
Zemljazraksunce123
18:38 03.07.2022.

Koliko sam ja upucen oni su u braki vec duze vrijeme…. Novinari…🙄🙄🙄🙄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije