Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reperi HIGH5

Spot za 'Žene gazele' bit će zabavan i zanimljiv. Seksepilan? Nismo toliko sigurni

high5
Foto: Promo
10.04.2015.
u 09:00

Djevojke koje žele glumiti u spotu za hit 'Žene gazele' mogu se javiti na mail tr33zmusic@gmail.com.

"Žene gazele hodaju elegantno, žene gazele ne smiju se iritantno, smiju se glasno kad baciš k'o Monty Python, zbog njih si najveća manga k'o Django" – orit će se večeras Tvornicom kulture u Zagrebu na dosad najvećem i najvažnijem koncertu zagrebačkog rap sastava High5. Stihovi su to hita "Žene gazele" s njihova debitantskog albuma "Schengengang", jednog od najtraženijih izdanja u regiji proteklih tjedana.

– Jako smo uzbuđeni i razdragani zbog koncerta u Tvornici kulture. Fanovi koji dođu na koncert mogu očekivati da ćemo većinu vremena biti okrenuti prema publici i izvoditi svoje pjesme – sa smiješkom kaže Riđi Riđ. Peteročlanu grupu čine i Hladni, Rade Ulica, Snajper i Žugi, a okupili su se, kaže, prije mnogo godina na školskom igralištu u Varšavskoj ulici u Zagrebu i od tada su najbolji prijatelji. Tekstove pjesama pišu svi članovi benda, a inspiriraju ih svakodnevne životne situacije, videozapisi na YouTubeu, ljudi iz tramvaja i reperi iz Amerike.

Trenutačno snimaju spot za "Žene gazele" za koji su dečki na Facebooku raspisali natječaj u kojem traže djevojke koje žele glumiti u spotu. – Javilo se dosta djevojaka, neke smo već odabrali i snimili nekoliko scena. Spot zasad dobro napreduje i nadamo se da će biti zabavan i zanimljiv. Hoće li biti i seksepilan, nismo toliko sigurni. Snimanje još traje te za neke scene još uvijek tražimo djevojke. Sve zainteresirane mogu se javiti na naš službeni e-mail tr33zmusic@gmail.com – poručuju pa otkrivaju što ih je inspiriralo za ovu pjesmu:

– Inspirirali su nas muško-ženski odnosi, što općenito, što naša osobna iskustva. Moglo bi se reći da je svaki od nas imao svoju "gazelu", da smo svi prošli te životne situacije koje su potrebne da bi se napravila jedna ovakva pjesma.

Kad se ne bave glazbom, članovi sastava uglavnom završavaju fakultete, rade studentske poslove i – žive život.

– Glazba nam je hobi i zabava kroz koju se družimo, razmjenjujemo ideje, putujemo i upoznajemo nove ljude – uime cijele grupe kaže Riđi Riđ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije