Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Show u LA-u

Poznati pokazali svoja glamurozna izdanja na crvenom tepihu. Tko je najviše blistao?

dakota
Foto: Reuters/PIXSELL
1/21
23.02.2015.
u 02:30

Sama ceremonija 87. dodjele Oscara i ove godine tradicionalno je započela okupljanjem slavnih na crvenom tepihu ispred Dolby Theatra.

Stigla je najiščekivanija noć u godini za obožavatelje sedme umjetnosti- dodjela 87. po redu prestižne filmske nagrade OscarSve je spremno za noć u kojoj hollywoodske zvijezde sjaje posebnim sjajem. Los Angeles pršti glamurom i blještavilom koje će svojom pojavom na večerašnjoj dodjeli dodatno upotpuniti eminentna glumačka imena.

Sama ceremonija već tradicionalno započinje okupljanjem hollywoodske elite na najglamuroznijem crvenom tepihu smještenom ispred Dolby Theatrea.

Šetnju crvenim tepihom slavni nikako ne propuštaju s obzirom da je to prilika da se pokažu u najboljem svijetlu. Glamurozne večernje haljine i elegantni smokinzi posebnih uzvanika i ovog puta su pod posebnim povećalom modnih kritičara. Najviše pozornosti plijenile su, naravno, odjevne kombinacije pripadnica nježnijeg spola.

Među prvim uzvanicima pristigli su glumica Patricia Arquette koja se zlatnom kipiću nada u kategoriji najbolja sporedna glumica, Blanca Blanco i Ana Kendrick.

U društvu supruga Davida Burtka crvenim tepihom prošetao je i voditelj ovogodišnje dodjele, slavni glumac i komičar Neil Patrick Harris.

Američkom glazbeniku Johnu Legendu ovo je prva dodjela Oscara. Legend je oduševljen atmosferom ispred Dolby Theatra, ali i svojom suprugom Chrissy Teigen koja mu je pratnja na večerašnjoj dodjeli .

-Presretan sam što sam ovdje, što nastupam i što je moja glazba u filmu 'Selma' nominirana za Oscara. Osim atmosferom oduševljen sam i izgledom svoje supruge- izjavio je za AP Live odlično raspoložen John neposredno nakon dolaska na crveni tepih.

Mlada glumica Dakota Johnoson, koja je svjetsku slavu stekla gotovo preko noći filmom 'Pedeset nijansi sive', na dodjelu najprestižnijih filmskih nagrada stigla je u društvu majke, glumice Melanie Griffith. Iako film trenutno obara sve rekorde gledanosti slavna glumica priznala je da ga još nije pogledala. -Nisam ga još vidjela, no ne trebam ga ni vidjeti da bi znala koliko je moja kćer sjajna glumica- izjavila je Griffith

Za najglamurozniju noć u godini Dakota je odjenula dugu crvenu haljinu s potpisom Yvesa Saint Laurenta. Kenijska glumica i jedna od najvećih zvijezdi prošlogodišnje dodjele prestižne filmske nagrade  Lupita Nyong'o blistala je u bijeloj haljini Calvina Kleina. Marion Cotillard odlučila se za Dior.

 Ipak, najviše pozornosti privlačila je glamurozna toaleta Jennifer Lopez s potpisom Elie Saab.

>>Pomlađivanje vagine, tečaj kontrole uma... Što sve dobivaju nominirani za nagradu Oscar 2015.?

>>Ovo je 10 stvari koje će se sigurno dogoditi na Oscaru!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije