Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obilježilo joj život

Slavna glumica šokirala izjavom: 'Morala sam to napraviti da silovatelj ne dobije skrbništvo!'

Foto: Profimedia
1/3
13.04.2019.
u 20:42

Ashley Judd je prepričala svoje iskustvo pobačaja na panelu o stanju feminizma svijetu. Otkrila je da je pobacila jer ju je čovjek s kojim je zatrudnjela silovao, a ona nije htjela da on od države dobije pravo na skrbništvo.

Glumica Ashley Judd, jedna od prvih koja je za zlostavljanje optužila medijskog mogula Harveya Weinsteina, na konferenciji "Women in the world" progovorila je o osobnom i bolnom događaju koji joj je obilježio život.

Naime, Judd je prepričala svoje iskustvo pobačaja na panelu o stanju feminizma svijetu. Otkrila je da je pobacila jer ju je čovjek s kojim je zatrudnjela silovao, a ona nije htjela da on od države dobije pravo na skrbništvo.

- Ja sam jako otvorena i iz tog razloga sam htjela s vama podijeliti ovo iskustvo, a kao što svi znaju, silovanje sam preživjela tri puta. Nakon jednog sam ostala trudna i zahvalna sam što sam uspjela pristupiti sigurnom i legalnim pobačajem. Učinila sam to da ne bih morala skrbništvo dijeliti sa silovateljem koji je iz Kentuckyja i imao bi očinska prava i u Tennesseeju odakle sam ja- zaključila je emotivni govor glumica. 

Ashley koja sada ima 50 godina nikada nije otkrila imena silovatelja, no ipak je odlučila progovoriti protiv Weinsteina kako bi pomogla drugim mlađim glumicama koje tek trebaju postati dio te industrije. 

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

Ključne riječi

Komentara 9

DI
Diesel
22:48 13.04.2019.

Feminizam postaje nesto kao talibanstvo? Zasto bi netko trebao u ovo vjerovati?

MA
master58
22:44 13.04.2019.

Nije joj bilo dovoljno jedanput pa se upustila u sumnjive avanture 3 puta.

Avatar ucjena
ucjena
06:08 14.04.2019.

ajte koja silovanja? u tim godinam nema drugo do lazi da bi dosla u javnost, a sta ce netko stradati, nikome nista!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije