Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raznježio mnoge

Slavlje u obitelji Rakitić! Nogometaš emotivnu objavu posvetio predivnoj supruzi

Foto: Instagram
1/5
21.08.2019.
u 22:45

Nogometaš Ivan Rakitić svojoj supruzi Raquel Mauri vrućom fotkom na Instagramu uputio je najljepše želje povodom zajedničkih osam godina.

Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri često javnosti pokazuju koliko je njihova ljubav jaka i postojana. Novom fotkom na Instagramu, Rakitić je čestitao Raquel osam zajedničkih godina.

- Osam godina i neka ih bude još mnogo, moja ljubavi! Najsretniji sam čovjek na svijetu, ponosan na tebe, moj živote! Zauvijek s tobom. Volim te puno - poručio je nogometaš na Instagramu supruzi koju je oženio 2013. godine u tajnosti.

Par ima dvije kćeri; Althenu i Adaru.

Rakitići su se prvi put vjenčali samo civilno u španjolskoj Sevilli i to uoči dolaska na svijet njihove kćeri Althee. Dvije godine kasnije uslijedilo je i crkveno vjenčanje također u Sevilli, gradu u kojem je Rakitić i upoznao svoju sadašnju suprugu. Njihova ljubav planula je dok je Raquel radila kao konobarica u jednom lokalu u koji je Rakitić često zalazio. Bila je to, priznao je nogometaš, ljubav na prvi pogled.

- Dugo mi je trebalo da je nagovorim na izlazak, ali ne samo zato što me je odbijala nego i zato što nisam dovoljno dobro znao govoriti španjolski pa se naša prvotna komunikacija svodila samo na sramežljive osmijehe - rekao je tada Rakitić. Rakitići su u braku dobili i dvije kćeri, a uz već spomenutu Altheu kojoj je šest godina imaju i trogodišnju kći Adaru.

Komentara 3

OL
oLo
23:35 21.08.2019.

Bljak, zar je postao problem svoju intimu reći i dijeliti u 4 oka?! Jel to danas mora biti ovako javno?

Avatar comparator
comparator
07:25 22.08.2019.

Sretno im bilo !

NI
NikoCro
09:54 22.08.2019.

Bas je dosadan sa tom svojom zenom, dobar si igrac al si i “ papucar” do zla Boga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije