Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju na Jadranu

Ljubav nogometaša i konobarice planula je u kafiću, a danas imaju poseban razlog za slavlje!

Foto: Instagram
1/7
20.06.2019.
u 10:51

Rakitići su se prvi put vjenčali samo civilno u španjolskoj Sevilli i to uoči dolaska na svijet njihove kćeri Althee. Dvije godine kasnije uslijedilo je i crkveno vjenčanje također u Sevilli, gradu u kojem je Rakitić i upoznao svoju sadašnju suprugu.

Ivan Rakitić stigao je na odmor u Hrvatsku. Ovih dana moglo ga se vidjeti na Šolti gdje je zajedno sa suprugom Raquel te njihovim kćerkicama uživao u kupanju, sunčanju i vožnji gliserom.

Nedugo nakon što se naš proslavljeni reprezentativac pohvalio da je stigao na Jadran svojim pratiteljima otkrio je i kako s predivnom suprugom slavi četvrtu godišnjicu braka.

Foto: Instagram Asos

- Sretna godišnjica, ljubavi moja.Još je mnogo godina pred nama - napisao je nogometaš Barcelone uz fotografiju s vjenčanja. Uzbuđenje nije krila ni Raquel koja je na svom profilu objavila sličnu fotografiju uz opis "Sretna godišnjica, živote moj".

Rakitići su se prvi put vjenčali samo civilno u španjolskoj Sevilli i to uoči dolaska na svijet njihove kćeri Althee. Dvije godine kasnije uslijedilo je i crkveno vjenčanje također u Sevilli, gradu u kojem je Rakitić i upoznao svoju sadašnju suprugu. Njihova ljubav planula je dok je Raquel radila kao konobarica u jednom lokalu u koji je Rakitić često zalazio. Bila je to, priznao je nogometaš, ljubav na prvi pogled.

Foto: Instagram Asos

- Dugo mi je trebalo da je nagovorim na izlazak, ali ne samo zato što me je odbijala nego i zato što nisam dovoljno dobro znao govoriti španjolski pa se naša prvotna komunikacija svodila samo na sramežljive osmijehe - rekao je tada Rakitić. Rakitići su u braku dobili i dvije kćeri, a uz već spomenutu Altheu kojoj je šest godina imaju i trogodišnju kći Adaru.

Pogledajte i koji su najkraći zvjezdani brakovi.

 

Ključne riječi

Komentara 12

DM
dmaravi5
19:02 20.06.2019.

lipo. bravo hrvatino. tako triba. i nek si na jesen u poljudu!!!

Avatar Trpimir
Trpimir
20:59 20.06.2019.

"Ljubav" je planula kada je junfer potpisao za Barcelonu! 😂😂 A ona od konobarice s tecajem frizerke postala multimilijarderka 😪😷

DU
Deleted user
17:31 22.06.2019.

Baš nas brige za Rakitiće. Koga zanima nek ih prati na Instagramu, ja na Večernjaku ne želim čitati takve nebitne članke, Ok?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije