Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JK Rowling se kaje

Skrušeno priznala: Hermione je trebala završiti u zagrljaju Harryja Pottera!

Harry Potter
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
1/2
02.02.2014.
u 15:52

Žao mi je. Gotovo da mogu osjetiti bijes mnogobrojnih obožavatelja, kazala je svjesna da bi Harry i Hermione bili mnogo ''bolji spoj''

Harry Potter bio bi daleko bolji izbor za Hermione Granger, tvrdi autorica dječjeg bestselera JK Rowling koja je lik mlađahne heroine na kraju serijala ''otjerala'' u zagrljaj Rona Weasleyja.

- Odnos Hermione i Rona bio je napisan čisto iz znatiželje. Iz razloga koji imaju malo veze s književnošću, a više s osobnim stavom u vezi pisanja, tako je i ostalo - kazala je Rowling u intervjuu danom u The Sunday Timesu zajedno s Emmom Watson.

No danas se, priznaje, kaje zbog te odluke.

- Žao mi je. Gotovo da mogu osjetiti bijes mnogobrojnih obožavatelja - dodala je svjesna da bi Harry i Hermione bili mnogo ''bolji spoj''.

>>Premijera filma Harry Potter i Darovi smrti 1. dio u New Yorku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije