Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ LJUBAVI

Skandal nakon 17 godina braka! Fitness trener navodno je presudio odnosu slavnog nogometaša i manekenke

Archive, Francesco Totti and Ilary Blasi, love at the end of the line? According to Dagospia tonight the couple will announce the separation
Foto: Frezza La Fata / ipa-agency.net
1/10
18.08.2022.
u 08:30

Talijanski časopis Chi donio je tekst o tome da je Ilary prije više od godinu i pol dana započela aferu s osobnim trenerom Cristianom Iovinom. Totti je, navodno, pronašao njihove ljubavne prepiske na mobitelu te da njihovo poznanstvo traje već više od godinu dana. Navondo je Ilary potpuno "poludjela" za Jovinom.

Jedan od najpoznatijih talijanskih nogometaša svih vremena Francesco Totti (45) razvodi se nakon 17 godina braka od supruge Ilary Blasi (41), bivše manekenke i glumice, a sadašnje TV voditeljice.  Kako navode talijanski mediji, za razlog za razvod je njena prevara. 

- Nakon 20 godina zajedničkog života, nažalost moja veza s Ilary je gotova. Pokušao sam prevladati bračnu krizu, ali danas shvaćam da se rastava, iako bolna, više ne može izbjeći. I dalje ću biti ujedinjen s njom u obrazovanju naše troje divne djece, uvijek s velikim poštovanjem prema mojoj bivšoj ženi - objavio je Totti prošlog tjedna, a Talijani su odmah pomislili kako je legendarni kapetan Rome "krivac", budući da su ga prošle zime vidjeli s ekonomisticom Noemi Bocchi.

No, izgleda je kriva ipak bivša manekenka i tv-voditeljica. Naime, talijanski časopis Chi donio je tekst o tome da je Ilary prije više od godinu i pol dana započela aferu s osobnim trenerom Cristianom Iovinom. Totti je, navodno, pronašao njihove ljubavne prepiske na mobitelu te da njihovo poznanstvo traje već više od godinu dana. Navondo je Ilary potpuno "poludjela" za Jovinom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @cristiano1011

Jovino je bivši partner talijanske influencerice Zoe Cristofoli i Giulie de Lellis, a ove glasine ipak još nitko nije potvrdio.

- Nakon 20 godina zajedno i troje prekrasne djece moj brak s Francescom je gotov. Međutim, proces rastave ostat će privatna stvar i neću davati nikakve daljnje izjave. Pozivam sve da izbjegavaju spekulacije i iznad svega, da poštuju privatnost moje obitelji - poručila je Blasi novinarima. 

Uskoro bivši supružnici na vječnu ljubav obvezali su se 2005. godine, a ceremoniju je uživo prenosila čak i talijanska televizija. U braku su dobili danas 16-godišnjeg sina Cristiana te dvije kćeri, 15-godišnju Chanel i šestogodišnju Isabel. Glasine o problemima kod, kako ih mediji nazivaju, talijanskih Beckhama počele su kružiti prije nekoliko mjeseci, a sami su ih isprva demantirali tvrdeći da su to lažne vijesti.
VIDEO: Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:06 18.08.2022.

Gospodin Cristiano mi liči na osobe koje servisiraju i muškarce i žene, ali više muškarce. Nema tu sreće za naglo uspaljenu ženu u pedesetim godinama. I hoće li je financijski pomagati osobni trener tko zna sve koga? Žalosno mi je sve to.

Avatar horuk
horuk
08:36 18.08.2022.

Ne vjeruj zeni sa laznim usnama!

Avatar Idler
Idler
12:37 18.08.2022.

I bla, bla, bla....i našel si bu mlajšu...inače jel Iovino il Jovino ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije