Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve zbog automobila...

Zbog ove izjave i videa na Tik toku mnogi ismijavaju sina Victorije i Davida Beckhama

Foto: Instagram
1/6
17.08.2022.
u 22:30

Tiktoker Daniel Mac objavio video u kojem je zaustavio Brooklyna u Los Angelesu dok se vozio u svom skupocjenom McLarenu P1 i video je postao hit u kratkom periodu.

Brooklyn Beckham, sin dizajnerice Victorije Beckham i bivšeg nogometaša Davida Beckhama, postao je predmet izrugivanja na društvenim mrežama nakon što je tiktoker Daniel Mac objavio video u kojem je zaustavio Brooklyna u Los Angelesu dok se vozio u svom skupocjenom McLarenu P1.  Daniel na svom Tik Toku objavljuje videa u kojima razgovara s vlasnicima skupocjenih automobila i uvijek ih pita čime se bave u životu.

- Čovječe tvoj auto je super, čime se baviš i kako zarađuješ za život? - pita Daniel u novoj objavi Brooklyna. On mu na to odgovara kako je chef i svima koji žele to postati poručuje da slijede svoju strast. - Ti si najbolji kuhar na svijetu - pita ga Daniel, a Brooklyn odgovara: Pokušavam biti. Korisnici na društvenim mrežama počeli su ismijavati Brooklyna i pisati kako mu sigurno karijera chefa koju je počeo prije svega godinu dana, sigurno nije omogućila da si priušti skupocjeni automobil vrijedan 8.8 milijuna kuna.

 

@itsdanielmac Bruh What Even Is A “Chef Name 😅💀@brooklynbeckham #mclarenp1 #p1 ♬ original sound - DANIEL MAC

 

- Misli da je kuhar jer je Vogue objavio jedan članak u kojem on kuha tjesteninu, koju su mu sigurno kupili roditelji, i sad misli da je chef. Prošle godine je bio fotograf - piše u jednom od komentara. Drugi korisnik je napisao: Čime se bavite? Pa roditelji su mi Victoria i David Beckham. Nisi taj auto kupio jer zarađuješ kao chef.

Brooklyn je imao namjeru krenuti očevim stopama i počeo se profesionalno baviti nogometom, potom je izdao knjigu svojih fotografija, bavio se modelingom i sada tvrdi da je njegov životni poziv - chef. 

VIDEO Božo Vrećo pozirao u jednodijelnom kupaćem kostimu: 'Kakve noge, da su barem moje ovakve'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije