Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u Grčkoj

Kakva figura! Holivudska ljepotica (59) oduševila fotkama u bikiniju i dokazala da su godine samo broj

PFW - Celebrities Street Style
Foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA
1/11
18.08.2022.
u 07:00

Dobro raspoložena glumica nosila je ružičasti bikini koji je istaknuo njezinu figuru i dekolte, a lice je sakrila iza crnih sunčanih naočala. Inače, Demi je i sama kreirala kupaće kostime u suradnji s brendom Andie, a nedavno je na društvenim mrežama podijelila fotografije i zaradila brojne komplimente na račun izgleda.

Američka glumica Demi Moore (59) trenutno uživa u godišnjem odmoru u Grčkoj. Demi su fotografi ''uhvatili'' na luksuznoj jahti, a glumica je ponovno oduševila svojom vitkom figurom.

Dobro raspoložena glumica nosila je ružičasti bikini koji je istaknuo njezinu figuru i dekolte, a lice je sakrila iza crnih sunčanih naočala.

Inače, Demi je i sama kreirala kupaće kostime u suradnji s brendom Andie, a nedavno je na društvenim mrežama podijelila fotografije i zaradila brojne komplimente na račun izgleda.

Foto: Profimedia
Glumica je nedavno potvrdila vezu s 13 godina mlađim švicarskim chefom i vlasnikom restorana Danielom Hummom, a vezu je nedavno službeno potvrdila objavivši zajedničku fotografiju na Instagramu. 

Moore je podijelila nekoliko fotografija s njihovog nedavnog putovanja u Pariz zajedno s voljenim psom Pilafom. Na jednoj od fotografija vidi se Daniel kako je ljubi u čelo. Također je podijelila snimke na kojima uživaju u teniskom meču na French Openu u Parizu. Podsjetimo, Moore je u braku s Bruceom Willisom bila od 1987. godine do 2000., a prije njega imala je još jednog supruga - Freddyja Moorea, s kojim je bila pet godina. Nakon Willisa sreću je pronašla s glumcem Ashtonom Kutcherom s kojim je u bračnu luku uplovila 2005. godine. No, ni to nije ispalo kako su željeli stoga su se rastali 2013. godine, a glumica od tog razvoda s javnosti ne dijeli više partnere, iako su je povezivali s mnogima. 

Humm je, s druge strane, poznat po druženju sa slavnima poput Meghan Markle i Lauren Powell Jobs, a par je prvi put snimljen početkom ožujka u prvim redovima na reviji modne kuće Chloe tijekom pariškog Tjedna mode.

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije