Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spojio ih show

Sjećate se Goge i Adama iz 'Braka na prvu'? Prije par mjeseci objavili su velike novosti

Foto: Instagram
1/9
08.01.2024.
u 20:23

Adam i Goga nakon snimanja su nastavili s druženjima i ubrzo su shvatili da između njih postoji nešto više od prijateljstva i postali su par

Reality show "Brak na prvu" kroz tri je sezone uspješno spojio nekoliko parova, a među njima su i Gordana i Adam Kromer. 
Njih su stručnjaci u showu spojili s drugim kandidatima pa je tako  Gordana u showu bila 'udana za Dejana Vukobratovića, a Adam je bio "oženjen" Nikolinom Tutić. S odabranim partnerima nisu se baš najbolje slagali i nije zaiskrilo među njima, a pred kraj samog showa Adam i Gordana su se počeli družiti. Nakon snimanja su nastavili s druženjima i ubrzo su shvatili da između njih postoji nešto više od prijateljstva i postali su par. 

- Naše prijateljstvo počelo se pretvarati u romansu kada smo nakon showa otišli na kavu pa na ručak. Tu smo shvatili da se bez pritiska koji nosi takav tip emisije puno bolje slažemo nego kada smo si za vrijeme snimanja samo davali međusobnu prijateljsku potporu. Jedino i isključivi razlog zašto smo se zbližili kao prijatelji jest da s partnerima nismo imali normalnu komunikaciju, pa smo se veselili što nekome možemo ispričati naše probleme. I da nas netko razumije - otkrio nam je Adam nedugo nakon showa kako se razvijao njihov odnos. U studenom prošle godine su putem društvenih mreža Goga i Adam otkrili kako će dobiti treće dijete. 

- Da podijelimo sretnu vijest da nam roda dolazi u posjetu na proljeće. Spol je još tajna, ali vam mogu otkriti da bez obzira na šokantnu vijest svi se jako veselimo - napisao je Adam na Instagramu. Goga i Adam vjenčali su se 2021. godine u Zadru i bračne zavjete su izmijenili na pješčanoj plaži, a na svadbi je bilo 30-ak uzvanika. Par je tada objavio fotografije s vjenčanja na Instagramu i glavna zvijezda je bio njihov jednogodišnji sin Noel,  a 2022. godine na svijet im je stigao maleni Kael.

U Zadar su se preselili kako bi Gordana bila bliže svom starijem sinu iz prethodne veze i na jugu su stvorili svoj obiteljski dom. 
- Najviše nas je privuklo more i sunce i blaga zima. U životu je najvažnije ići za vlastitom srećom. Treba biti hrabar i reći; ja ovo želim! I trebate imati osobu pored sebe tko je jednako lud kao - otkrio je Adam jedan od razloga selidbe u Zadar. 

VIDEO Ida Prester o dočeku u centru Zagreba: Usijale su se mreže od zgražanja. Smiju im se, rugaju, ponižavaju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije