Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne nedostaju joj kamere

Sjećate li se nje? Bivšu RTL-ovku dugo nismo vidjeli, a sada je objavila fotku od koje zastaje dah

Foto: Instagram screenshot
1/14
28.11.2021.
u 09:00

Bez obzira na to što već duže vrijeme nema posao zbog kojeg je konstantno u fokusu javnosti, Antonija Stupar Jurkin i dalje izgleda besprijekorno, a svojom se zavidnom linijom često hvali na Instagramu. Ovog je puta izmamila uzdahe u uskoj haljini smeđe boje, koja je naglasila njenu liniju.

Antonija Stupar Jurkin (39) nekada je u domove gledatelja ulazila kao voditeljica RTL-ovih emisija “Auto Moto sport TV”, “RTL Extra Magazin”, "Exkluziv vikend", "Sve u šest", a otkako se povukla s televizije, pažnju obožavatelja plijeni zahvaljujući društvenim mrežama.

Bez obzira na to što već duže vrijeme nema posao zbog kojeg je konstantno u fokusu javnosti, Antonija i dalje izgleda besprijekorno, a svojom se zavidnom linijom često hvali na Instagramu.  Ovog puta je izmamila uzdahe u uskoj haljini smeđe boje, koja je naglasila njenu liniju. Osim toga pokazala je i noge. 

Uz fotku je stavila hashtag kojim je poželjela obožavateljima otkriti kako joj nedostaju ljetne noći. Antonija je brzo skupila preko 1000 lajkova, a pratitelji su komentirali kako je prekrasna. 

Inače, bivša voditeljica se sredinom 2019. godine oprostila od RTL-a. Tada nam je rekla kako je želja za novim znanjima, za koje nije imala vremena dok je bila u radnom odnosu, prevagnula i zato je odlučila oprostiti se od televizije.

 

 

Nakon što je napustila RTL, imala je više vremena pa se posvetila svom starom hobiju – uređivanju starih komada namještaja. Sve je počelo prije više od desetak godina kada je novo ruho dala stolcima u blagovaonici i nakon toga počela je uređivati i druge komade namještaja.

– Ne mislim da bi mi ovaj hobi jednog dana mogao prerasti u posao jer tada to više ne bi bio hobi, no voljela bih da mi ovaj gušt postane obveza. Ovo radim kad hoću i kad imam vremena i tako me veseli – otkrila je Antonija i dodala kako inspiraciju pronalazi na internetu. Kaže kako joj ne nedostaje rad pred TV kamerama i kako ima dojam da sada istinski uživa i ima vremena za sve. – Moram priznati da mi uopće ne nedostaju kamere. Nakon 15 godina prvi put u životu guštam i uživam u novim izazovima. Posvetila sam se učenju pa sam tako na poslovnom učilištu u jednoj godini uspjela završiti dva smjera, marketing i event manager – pohvalila se Stupar Jurkin. 

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

Komentara 3

Avatar TvojUjko
TvojUjko
09:46 28.11.2021.

Toliko je bila bitna da nitko za nju nije pitao

MO
Mokošica
13:03 29.11.2021.

Ona je po zanimanju stolar???? Pa tko je gledao zvijezde kuhaju plesu???????? RTL drkotina 🤮

CO
coky
11:33 28.11.2021.

Nastao mi je dah, imam li coronu, moram li u bolnicu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije