Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koja bomba!

Sjećate li se glumice iz serije Rubi? Ovako izgleda danas

Foto: Instagram screenshot
1/4
03.06.2019.
u 23:41

U meksičkoj telenoveli "Rubi" koja se 2004. godine emitirala na Novoj TV glumila je Barbara Mori zbog koje je svima zastao dah. Danas ima 41 godinu i život joj je donio teške situacije iz koje je jedva izvukla živu glavu.

Urugvajka Barbara Mori, nama poznata po ulozi zločeste i proračunate Rubi u istoimenoj meksičkoj telenoveli, unatoč tome što je prošlo 15 godina od prikazivanja  i dalje izgleda jednako zavodljivo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amé mis fotos 😍 @henryjimenz Eres un talentoso mi querido! GRACIAS! ❤️

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on

Naime, nitko ne bi rekao za ovu ljepoticu da ima 41 godinu. Kao 38-godišnjakinja  postala je baka nakon što je njezin 18-godišnji sin Sergio dobio kćer Milu s 30-godišnjom brazilskom pjevačicom Natalijom Subtil. Svojim Instagram objavama dokazuje da je starenje za nju nepoznati pojam.

Doduše, prije nego što je navršila 30 godina, glumicu je snašla opaka bolest - rak dojke.

– Jako je teško izgovoriti: “Da, imala sam rak”. Bog me je iz nekog razloga stavio na test i ja sam ga uspješno položila. Izborila sam se s bolešću, pobijedila sam rak i idem dalje – izjavila je za medije nakon tog perioda. 

Od 2016. godine u sretnom je braku s 28-godišnjyim američkim baseball igračem Kennethom Sigmanom.

Pogledajte koji su zvjezdani brakovi nisu dugo potrajali.

Ključne riječi

Komentara 2

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije