Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četvrti brak

Sinead O'Connor udaje se danas na svoj 45. rođendan

sinead o\'coonor
pixsell
08.12.2011.
u 09:31

Irska glazbenica objavila je na svojoj službenoj stranici da će danas sa svojim dečkom Barryjem Herridgeom uploviti u bračnu luku na jednoj tajnoj lokaciji

Nakon tri neuspjela braka irska pjevačica Sinead O'Connor nije izgubila vjeru u ljubav i bračnu zajednicu. Naime, na svojoj je službenoj stranici na internetu jučer objavila da se udaje danas, na svoj 45. rođendan. Sretnik je njen dečko Berry Herridge, a vjenčanje iz snova, kako najavljuje Sinead, održat će se na jednoj tajnoj lokaciji.

– Jako, jako sam sretna – napisala je Sinead koja se ove godine nakon skoro jednog desetljeća izbivanja i borbe s depresijom opet vratila na scenu.

O'Connor se posljednji put razvela u travnju ove godine od svog dugogodišnjeg suradnika i ljubavnika Stevea Cooneyja nakon osam mjeseci braka. Pjevačica ima četvero djece.

Komentara 3

PB
predrag borna
12:59 08.12.2011.

Ovu ne bih ni štapom dotakao a kamoli rukom.

DU
Deleted user
15:58 08.12.2011.

pa donedavno se htjela ubiti jer nije više u centru pozornosti i slave, a sada sretna, sretna sam. Tko je god imao takve oscilacije na kraju je loše završio....

KU
kukuriku
18:00 08.12.2011.

..imala je nekada dobar-glas,..ali nikada nije bila normalna u glavi..!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije