Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skladna obitelj

Sin Amele Čilić, 4-godišnji Maks, želi bratu dati ime Lav ili Tigar

Amela Čilić
Boris Ščitar/Pixsell
12.03.2010.
u 08:41

Novinarka RTL-a Amela Čilić u četvrtom je mjesecu trudnoće, a ultrazvuk je pokazao da će u kolovozu opet roditi sina, iako je ona cijelo vrijeme imala osjećaj da nosi curicu.

Kada je ostala trudna sa sinom Maksom, RTL-ova novinarka Amela Čilić od prvoga dana bila je sigurna da će roditi sina. Ovaj put imala je osjećaj kako nosi curicu, no prevarila se.

– Bila sam sigurna da je djevojčica, ali ultrazvuk je pokazao da nisam u pravu pa ćemo u kolovozu dobiti još jedno muško pojačanje. Ma glavno da bude zdrav – rekla je 35-godišnja Amela koja u prva četiri mjeseca trudnoće nije dobila puno na kilaži jer još uvijek ima mučnine.

 – Evo tek sad je najgore iza mene. Moram priznati da me kolege u redakciji zbilja paze i štede pa ne idem na terene – kaže novinarka čiji je četverogodišnji sin Maks oduševljen što će dobiti brata i već bira imena.

– Rekao je da će mu dati ime Lav ili Tigar, a u opciji je bio i Ben 10 po njegovom omiljenom junaku – priča Amela, dodajući kako Maks svaki dan razgovara s bebom u trbuhu. 

– Stalno me miluje po trbuhu i priča i već je bratu ispričao kako će mu roditelji biti zakon kao i baka koja je u svemu popustljiva.

Ključne riječi

Komentara 1

BA
baš
17:46 12.03.2010.

Sin Amele Čilić, 4-godišnji Maks, želi bratu dati ime Lav ili Tigar- Divno, krasno, bravo, predivno, bravo, super. Dijete je odlučilo kako će se brat zvati, neka dijete odluči i kako će kuća biti uređena, kakav automobil će imati, kada će i kako mama ti tata raditi. Ma treba kod jeteta poticati kreativnost: Samo tako, bravo, super. Uf, ne mogu više, ovo sam folirao, to baš i nije nešto lijepo za javnost i s time se u principu ne bi trebali hvaliti ali vremena su \"rutava\"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije