Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Istri

Severina objavila fotku iz kuće ljubavi, a ubrzo je otkriveno i s kim je tamo

Foto: Instagram
1/7
10.07.2020.
u 12:07

Pjevačica je uzela kratki predah i puni baterije u Istri, a sutra je očekuje koncert u rodnom gradu.

Nakon duge stanke Severina će sutra održati koncert u klubu Vanilla u njezinu rodnom gradu. Povratak na pozornicu vratio je Severini osmijeh na lice, a energiju za nastup prikuplja u Istri, u kući svoje prijateljice Ive Radić. Bivša manekenka objavila je video na kojem pleše sa Severinom, a pjevačica je uz novu fotografiju na svom Instagramu snimljenu u Ivinoj kući u Istri napisala: Kuća ljubavi.

1/18

Severinin suprug Igor Kojić nije s njom i već dulje vrijeme par nije viđen zajedno u javnosti. Šuška se kako postoje određene nesuglasice među njima i otkako se u travnju vratila iz Beograda u Zagreb, Severina se navodno nije vidjela sa suprugom. Jedno vrijeme čak su se prestali pratiti na Instagramu, a ispod jedne Igorove objave Seve je napisala kako su mu sponzori roditelji. Ubrzo je ta objava obrisana, ali Severinu više ne prate na Instagramu Igorovi roditelji Dragan i Olja Kojić.

Nije poznato što se točno događa između Severine i Igora, a ona je svoju energiju usmjerila na sina koji joj je uvijek na prvom mjestu i nastavlja svoju borbu za skrbništvo.

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar FrancJunior
FrancJunior
16:13 10.07.2020.

Vrlo zanimljivo...kao Vucicevi monolozi kojima davi srbijance....

NO
NoviCovjek
18:33 10.07.2020.

Zašto nam to radite??? Pa nemojte trovati ovaj narod sa tim bombastičnim naslovima. To što se čitaju ovi članci zato ste vi odgovorni, stavljate nam ove teme kao bitne.. Da, donosi novce, ali zar morate biti takvi ljudi? Pa svjesni ste kako zaglupljujete naciju.

ST
Stipan
17:11 10.07.2020.

Dok ovo pišete ona je već sa drugim, trećim ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije