Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VOLIMO TE SVI'

Severina o Akijevoj smrti: Još se nismo oporavili od Olivera i Balaševića. Počivao u pjesmi

Zagreb: Severina na Comic Conu došla na promociju knjige Max Bunkera "U ime mafije"
Marko Prpic/PIXSELL
22.01.2022.
u 19:44

Najbolji pjevač na ovim prostorima i najbolji frontmen nekog benda ikada na ovim prostorima. I najslađi…, napisala je

Popularna pjevačica Severina oprostila se od Akija Rahimovskog, legendarnog glazbenika koji je danas preminuo.

Legenda benda Parni valjak u 67. godini života iznenadno je otišao u Sloveniji, a vijest su potvrdili članovi grupe. Severina se oglasila nekoliko sati nakon objave njegove smrti pa napisala: 

- Jesen u meni caruje... Neprihvatljivo... I šta će sad klinci koji ga nisu slušali uživo? Gripe, sedmi osnovne 1985/6, išli smo zbog Akija... Najbolji pjevač na ovim prostorima i najbolji frontmen nekog benda ikada na ovim prostorima. I najslađi… - priznala je Severina u objavi na svom Facebooku profilu gdje je i objavila zajedničku fotografiju s preminulim glazbenikom.

- Toliko je smrti, poznatih i nepoznatih ljudi oko nas… Mi što smo ostali, nama je puno gore, nismo se još oporavili od Olivera, Balaševića... Neprihvatljivo… Počivao u pjesmi... Volimo te svi - napisala je tužno Severina. 

Komentara 29

PU
Pukovnik
20:13 22.01.2022.

Ne kužim svetog Olivera i četnika kojeg nas je nazvao “austrijskim konjušarima” u jednoj rečenici? A sad mi je jasno, pa i profesionalka je istočnog roda.

Avatar jeremija1
jeremija1
20:41 22.01.2022.

Pokojnog Kiću nije spomenula. U usporedbi s njom veličina...

NI
nikola612
20:59 22.01.2022.

Ova tuka teško se oporavlja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije