Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA TRZAVICA

Severina je sretna i ne plače zbog ljubavi!

severina
Pixsell
19.12.2009.
u 19:03

Tomislav Petrović, menadžer pjevačice, demantirao sve napise o prekidu njezine dvogodišnje veze s poduzetnikom iz Rijeke, Slavkom Šajinovićem

– Severina nije pustila suzu i nije izašla iz studija zbog pitanja novinarke RTL-a o njezinom ljubavnom životu. Intervju je duhovit i treba ga gledati u tom smislu – rekao nam je Tomislav Petrović, Severinin menadžer, i time prekinuo nagađanja o njezinu navodnom prekidu sa zaručnikom Slavkom Šajinovićem.

Naime, kako je snijeg jučer paralizirao zagrebačke ulice, tako je vijest koja se jučer ujutro pojavila na domaćim internetskim portalima izbezumila domaću javnost. Informacija da će Severina u nedjeljnom intervjuu u RTL-ovoj emisiji “Exkluziv” zbog pitanja o ljubavi prvo zaplakati, a onda prekinuti intervju i napustiti studio počela je golicati i stare i mlade.

– Ne mogu vam ništa reći. Sve ćete vidjeti u petnaestominutnom razgovoru – rekla je novinarka Antonija Mandić i time još jače potpalila vatru. Već kad su svi pomislili da slatka Seve ipak neće stati pred oltar, tajna je otkrivena.

Već prije dokazana kao dobra glumica, Severina se i ovaj put navodno samo potrudila zabaviti publiku. Šuška se da se performansom “suze, krv i bol” popularna pjevačica samo željela našaliti s farsama i “trakavicama” koje se mjesecima protežu po domaćim medijima. I ovaj put u tome je uspjela pa opet javnost podigla na noge. Na kraju je važno samo da 37-godišnja pjevačica i dalje smjelo kroči prema braku, ljubavnoj kruni koju će joj navodno zaručnik Slavko Šajinović na glavu staviti u danima koji dolaze. Možda čak i prije nego što satovi otkucaju zadnju minutu 2009. godine.

Ključne riječi

Komentara 5

RI
riousa
10:33 22.12.2009.

A staces nije lako stari se polako. Ma nebi nija plako hajde jedan se otegne drugi se protegne. Haj severinos dodji na cevape kod wolfa sad kad si free . Gass gass

DU
Deleted user
20:09 19.12.2009.

U životu najvažniji je karakter, a vjerujte mi nema ga tu nimalo.

OB
-obrisani-
20:18 19.12.2009.

Ne placi Seve ,otisao Slavko ,doci ce Mirko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije