Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba za aleksandra

Milan nije došao. Severina izašla neraspoložena iz suda

Severina Vučković
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/12
14.01.2014.
u 12:04

Uvijek besprijekorno dotjerana Severina i ovog se puta pažljivo uredila, a stigla je u pratnji odvjetnice Jadranke Sloković

Ni treće ročište Severine Vučković i Milana Popovića o skrbništvu nad dvogodišnjim sinom Aleksandrom nije bilo sretno, odnosno, nije donijelo rasplet situacije. Na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu ročište je bilo zakazano za 11.45 minuta, a Severina je u pratnji svoje odvjetnice Jadranke Sloković stigla 15 minuta prije.

Ljubo Pavasović Visković na sud je stigao u pratnji kolegice Nataše Pečarević, ali bez Milana Popovića, za kojeg je nakon ročišta izjavio da je bio spriječen doći zbog lagane viroze. Iako su prethodna dva ročišta trajala po nekoliko sati, ovo današnje bilo je gotovo za 45 minuta.

– Ne bih govorio na razini zadovoljstva ishodom, ovo je postupak koji teče svojim tijekom. Isto tako, ne bih govorio ni što se događa u sudnici jer to uostalom ni ne smijem. Bilo bi jako dobro da se jedna ozbiljna priča o sudbini malog djeteta ne estradizira i ne koristi ni za što drugo osim za ono što je svrha ovog postupka, a to je uređenje odnosa malog djeteta s roditeljima – kazao je Pavasović-Visković.

Severina je sa svojom odvjetnicom izašla pet minuta nakon Pavasovića i prema već ustaljenom pravilu nije bila voljna davati izjave. Za razliku od zadnjeg ročišta s kojeg je izašla sa širokim osmijehom na licu, pjevačica ovoga puta nije pokazivala nikakve znakove dobrog raspoloženja, a cijelo vrijeme imala je velike sunčane naočale na licu.

– Mi smo uvijek zadovoljni, nemam što drugo reći. On nije došao – kratko je izjavila Jadranka Sloković koja je potom sa Severinom ušla u automobil kojim je upravljao menadžer pjevačice Tomica Petrović. Sljedeće ročište zakazano je za sredinu veljače, a hoće li to biti zadnje, odvjetnici nisu komentirali.

>>Ljubo Pavasović Visković otkrio da je Severina više puta prijavila Milana

Komentara 15

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
12:28 14.01.2014.

Da, i? Je li sevlija suvlasnica medija u Hrvatskoj da moramo svaki dan čitat o njoj? Molim da me obavijestite i kakva joj je probava. Hvala

Avatar jure23
jure23
12:45 14.01.2014.

ljudi moji nema dana da na portalu ne osvane članak o ovoj .....(nesmijem napisati mišljenje jer odmah dobijem zabranu), pojela je ovo, obukla je ono, tužila je ovog, tužila je onog, nekada za vrijeme hdz-a je nosila broševe s brojem nezaposlenih a danas ??, više nije borac za prava nezaposlenih, napadala je nas koji smo za instituciju braka kao zajednicu žene i muškarca,nazivala nas pogrdnim imenima.a znamo dobro kako je stekla slavu...

Avatar billybull
billybull
13:56 14.01.2014.

vuckovic se ne bori za sina, vuckovic se, kao I uvijek, bori za novce...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije